Metalul Buzău a stabilit primele amicale. Va întâlni două formații din Liga 2 și cantonamentul va avea loc în afara României

Andrei PASCU 04 Jul. 2024, 16:54 Liga 2
Metalul Buzău a stabilit primele amicale. Va întâlni două formații din Liga 2 și cantonamentul va avea loc în afara României

Metalul Buzău a reluat pregătirile de câteva zile, iar în acest moment are stabilite și câteva meciuri amicale, dar și un cantonament în care va merge pentru pregătirea sezonului de Liga 2, primul după promovare. Stagiul va fi în Bulgaria, pentru o săptămână.

Până acum, Metalul Buzău are trecute în calendar două amicale, pe plan intern, până la deplasarea în țara vecină României, în localitatea Bansko.

Metalul Buzău, cantonament în Bulgaria

La finalul acestei săptămâni, pe 6 iulie, va disputa Metalul Buzău primul test al verii, cu CS Afumați, Apoi, după o săptămână, va avea și a doua partidă de verificare, în compania Stelei.

Pe 15 iulie, Metalul Buzău va pleca în cantonamentul din Bulgaria, la Bansko, unde va sta până pe 23 iulie și unde va disputa două meciuri amicale, dar adversarele nu sunt deocamdată cunoscute. Apoi, după revenirea în România, nou-promovata va mai disputa o partidă de verificare, pe 26 iulie, care nu a fost stabilit.

A rămas mai puţin de o lună până la startul Ligii a II-a. Am avut un sezon precedent de poveste. Ne bucurăm pentru că aţi fost alături de noi. Aventura noastră continuă.

În perioada următoare, până la debutul campionatului, #EchipaBuzoienilor va avea câteva meciuri amicale, dar şi un cantoanment în Bulgaria, la Bansko.

6 iulie – CS Afumați Metalul Buzău
13 iulie – CSA Steaua Metalul Buzău

15-23 iulie – cantonament Bansko (vor fi şi două jocuri de verificare)

Un ultim meci amical este programat pe data de 26 iulie.

HAI, METALUL ”, a transmis Metalul Buzău pe pagina de Facebook.

Metalul Buzău, în premieră în Liga 2!

Referitor la promovarea din Liga 3, Metalul Buzău a ajuns în premieră în Liga 2, după ce a câștigat finala barajului cu CSM Focșani, echipă care i-a fost adversară în Seria 2.

După 1-2 la Focșani, în manșa tur, echipa din județul Buzău a câștigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, jocul retur, îndeplinindu-și, astfel, obiectivul.

Metalul a terminat Seria 2 pe locul 1, la 21 de puncte peste CSM Focșani. A ajuns în faza finală a barajului după ce în semifinală a trecut de FC Bacău, a doua clasată din Seria 1, după 0-1 în deplasare și 2-1 după 90 și 120 de minute și 4-3 la lovituri de departajare, acasă.

Foto: Metalul Buzău

Andrei PASCU 04 Jul. 2024, 16:54 Liga 2
Pe aceeași temă