Metaloglobus a părăsit Iașiul înfrântă. Eusebiu Tudor: ”Cu puțină șansă puteam obține un punct. Dacă marcam la 0-0, vă spun că Poli nu avea un meci ușor”

Narcis POHOAȚĂ 15 Oct. 2022, 23:45 Liga 2

Ultima în clasament, Metaloglobus București a cedat greu la Iași, la limită, scor 0-1 (0-0), dar ar fi meritat un punct după raportul ocaziilor clare.

La finalul meciului disputat sâmbătă în Copou, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2, antrenorul Eusebiu Tudor a declarat că dacă elevii săi ar fi marcat în prima repriză, la 0-0, Poli Iași ar fi avut un meci mult mai dificil.

”În primul rând vreau să felicit echipa adversă pentru victorie. Noi am început un pic timid jocul în primele 10 minute, după care am început ușor-ușor să intrăm în joc. Au început să apară și ocaziile, a avut portarul lor o intervenție foarte bună în prima repriză. Cu puțină șansă puteam să luăm și un punct. Dacă marcam la 0-0, jocul putea să aibă o altă turnură. Dar fotbalul se joacă pe goluri și scorul final este cel care contează. Puteam termina și egal fără niciun fel de probleme, dacă marcam la 0-0 vă spun că Iașiul ar fi avut un meci greu. Pentru că am văzut meciurile de până acum ale Politehnicii, a câștigat acasă, dar nu așa detașat, cu un joc foarte-foarte bun”, a declarat Eusebiu Tudor, care s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi: ”Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și să luăm puncte din fiecare meci, cât putem. Știam că jucăm cu o echipă care are un obiectiv diferit decât al nostru, dar eu sunt mulțumit de atitudinea băieților, de ceea ce au arătat în acest joc.”

Metaloglobus în meciul cu Poli Iași: Gavrilaș – Rob. Neacșu, Caramalău (cpt.), Chatziterzoglou (Andr. Sava 62′), Cazan – Pătlăgică (Grosu 78′), Andr. Răuță (Gab. Șerban 78′) – Ad. Sîrbu, Zakir, Sin (Chiorean 68′) – Huiban (Zukanovic 68′). Rezerve neutilizate: Nedelcovici – Goge, R. Cristea, Dav. Ilie.

Eusebiu Tudor, atac dur la adresa arbitrului asistent Alexandru Filip: ”A avut un limbaj de mahala. Parcă era în tricoul lui Poli Iași”

Tudor a criticat după meci atitudinea arbitrului asistent Alexandru Filip, despre care spune că a avut un limbaj de mahala și s-a înjurat cu tot stafful echipei sale în timpul partidei.

”M-a deranjat atitudinea unui arbitru din Timișoara, de pe partea noastră. Efectiv spuneai că are tricoul lui Poli Iași pe el. A înjurat tot meciul, s-a înjurat cu antrenorii, chiar a și filmat cineva de pe bancă. A avut un limbaj de mahala. Cred că dacă puneam un antrenor de la Iași pe partea asta nu avea limbajul acesta. Arbitrii trebuie să înțeleagă că nu sunt decât niște oameni care trebuie să arbitreze un meci. Atât! Nu trebuie să fie ei în rolul principal. Se înjura cu tot stafful de pe margine, ca în cartier. Nu se face așa ceva. Ce respect vrei să ai de la antrenori și jucători, când tu te înjuri cu ei? A fost un dialog cu al patrulea arbitru, unul normal, nu au fost probleme cu el, dar tușierul era așa de nervos de spuneai că pierde el meciul. Nu am reproșat nimic brigăzii, m-a deranjat doar vocabularul lui, că a fost agresiv și a înjurat”, a spus Eusebiu Tudor.

Meciul de la Iași a fost decis de golul marcat de Cătălin Hlistei în minutul 67. Arbitru central a fost Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova), iar arbitri asistenți au fost Alexandru Filip (Constanţa) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova).

Rămasă cu 4 puncte, Metaloglobus ocupă locul 20 în Liga 2, ultimul. În etapa a 11-a va evoluat sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu Dinamo (locul 12, 13 puncte).

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-puncte-si-atat-poli-iasi-a-castigat-greu-acasa-cu-ultima-clasata-metaloglobus-dupa-o-noua-evolutie-cenusie-moldovenii-salvati-de-hlistei-19249483

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

Narcis POHOAȚĂ 15 Oct. 2022, 23:45 Liga 2
Pe aceeași temă