Metaloglobus, două premiere după jocul de la Mioveni! Ianis Zicu începe să vadă plusurile: ”E prima dată în acest sezon când reușim asta”

Andrei PASCU 25 Nov. 2023, 14:00 Liga 2

Metaloglobus a învins cu 2-0 în meciul jucat pe teren advers, contra echipei CS Mioveni, în etapa a 14-a de Liga 2. Elevii lui Ianis Zicu au marcat două goluri în finalul întâlnirii, în ultimele 12 minute.

Venit relativ recent la formația din Pantelimon, Ianis Zicu a bifat primele două victorii la rând, după succesul din runda trecută, 2-1 cu Viitorul Pandurii.

Metaloglobus a învins CS Mioveni în etapa a 14-a de Liga 2, scor 2-0. Ianis Zicu, mulțumit

Metaloglobus a avut un final de meci foarte bun, cu două goluri marcate în ultimele 12 minute, când au punctat Adrian Sîrbu (minutul 78), la numai patru minute după ce a fost introdus pe tern, și Georgian Honciu (minutul 90+1).

  • Metaloglobus, în partida cu CS Mioveni: Nedelcovici – Issah (Chatziterzoglou 74′), Ad. I. Voicu (Zakir 60′), Honciu (cpt.), Huiban, Andr. Sava, Kouadio, Vl. Marica (Gab. Pătrașcu 84′), Ant. Cruceru (Al. Gheorghe 84′), Vl. Bogdan (Ad. Sîrbu 74′), Caramalău
    Rezerve neutilizate: R. Avram – Andr. Mihăilă, Rob. Neacșu, Cazan

La conferința de presă, Ianis Zicu a tras concluziile și a explicat că golurile marcate de echipa sa au venit meritat, chiar dacă au picat în ultimul sfert de oră. I-a lăudat pe jucători și este mulțumit și de faptul că, tot pentru prima dată în acest sezon, Metaloglobus a marcat două goluri în deplasare, într-un meci.

O partidă dificilă, așa cum ne așteptam, am întâlnit o echipă foarte bună pentru Liga 2, locul din clasament spune lucrul acesta. Am reușit să câștigăm, am marcat două goluri în deplasare, pentru prima dată în acest sezon, am legat două victorii în acest sezon, prima dată. Sunt bucuros pentru că, atunci când jucătorii sunt concentrați, suntem greu de bătut.

A fost o victorie meritată, jocurile se câștigă în orice minut. Am venit aici și am trecut de una dintre cele mai bune apărări din Liga 2. A primit doar șase goluri Mioveni până la acest meci. A fost un meci foarte, foarte greu, ei au jucat un sistem 3-4-3, cu atacanții laterali care intrau mult, am reușit să ne apărăm și cu cinci pe linia de fund, e bine că am câștigat. Ieșim din zona roșie și mai avem un meci în acest final de an, cu Tunari.

Dacă vom câștiga cu Tunari, cred că ne vom lupta și pentru un loc de top șase”, a spus Ianis Zicu la conferința de presă.

Metaloglobus încheie anul cu un meci contra CS Tunari, acasă

Metaloglobus este pe locul 15 momentan, cu 17 puncte, la egalitate cu locurile 13 și 14, Viitorul Pandurii (care nu a jucat în această rundă a 14-a) și CSM Slatina.

În ciuda situației din Liga 2, Metaloglobus se află totuși într-o ușoară creștere de formă, cu șase rezultate pozitive în campionat în ultimele opt meciuri. În runda a 15-a de Liga 2, trupa lui Ianis Zicu va întâlni CS Tunari, pe teren propriu.

Eu, de când am venit, am pierdut primul meci, la Slobozia, eram după numai câteva zile la echipă, iar de atunci, în opt meciuri, am pierdut doar două jocuri când am fost 11 contra 11 pe teren. În rest, când am jucat 11 contra 11, nu am pierdut vreun meci.

Eu sunt la al cincilea sezon de Liga 2, am început Licența Pro de două săptămâni. Nu m-am grăbit să ajung în Liga 1. Am avut sezoane bune, atât la Farul, cât și la Chiajna, când am ratat promovarea în ultimul minut cu Chindia.

Acum e o experiență nouă pentru mine, am preluat echipa de pe locul 18, cu un lot pe care nu l-am făcut, dar am avut încredere în jucători, că pot obține multe puncte. Pentru mine e o experiență plăcută, băieții au înțeles că, dacă fac efort, rezultatele se văd”, a mai declarat Zicu.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-14-liga-2-19293922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-concluzii-dupa-csc-dumbravita-gloria-buzau-0-1-19293919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cosmin-stan-dupa-esecul-dumbravitei-cu-gloria-buzau-19293893

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diego-longo-debuteaza-ca-antrenor-al-chindiei-la-tunari-19293890

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-meci-important-si-dificil-cu-csm-slatina-19293805

Andrei PASCU 25 Nov. 2023, 14:00 Liga 2
Pe aceeași temă