Metaloglobus n-a învins-o acasă nici pe CSM Reșița, iar Gabriel Manu îi atacă subtil pe bănățeni: ”Îmi pare rău că sunt acolo unde sunt, dar jocul pe două linii nu e fotbal”

Andrei PASCU 10 Oct. 2020, 21:25 Liga 2

Metaloglobus a făcut 0-0 în etapa cu numărul șapte din Liga 2, cu CSM Reșița. Antrenorul Gabriel Manu se așptepta ca jocul de atac să meargă greu, întrucât a analizat strategia adversarilor și a observat să se apără aglomerat. Știa, după cum a afirmat la finalul partidei, că Alexandru Pelici este un bun strateg care așează bine ecipa pe teren.

Gabriel Manu: ”După părerea mea fotbalul trebuie să se joace pe o posesie bună şi pe o construcţie bună. Dar asta a fost decizia tactică a lui Alex, strategia lui” 

Manu a părut dezamăgit de faptul că Metaloglobus nu a luat cele trei puncte, catalogând partida ca fiind una în care s-au pierdut două puncte. Acum, speră ca jucătorii săi să își ia revanșa în următoarea etapă și să recupereze punctele ”cedate” cu CSM Reșița.

”Din păcate, n-am reuşit să luăm cele trei puncte. Am întâlnit o echipă care se apără pe două linii, în general echipele mici asta fac. A fost foarte greu pentru noi să-i deschidem. Din păcate, am pierdut iar două puncte, iar acum va trebui să recuperăm cu o victorie în deplasare punctele pierdute acasă. Reşiţa este o echipă foarte bine organizată, cu un antrenor foarte bun, cred că în momentul de faţă nu merită locul pe care îl ocupă în clasament. Îmi pare rău că sunt acolo unde sunt. Dar, din punctul meu de vedere, jocul pe două linii nu e fotbal.

După părerea mea fotbalul trebuie să se joace pe o posesie bună şi pe o construcţie bună. Dar asta a fost decizia tactică a lui Alex, strategia lui, şi iată că a reuşit să câştige puncte în deplasare”, a declarat Gabriel Manu, citat de Radio Reșița.

Metaloglobus are 10 puncte după etapa a 7-a

Metaloglobus este neînvinsă în acest campionat. După duelul cu CSM Reșița a ajuns la două victorii și patru egaluri în noul sezon, are 10 puncte și e pe locul 8. Echipa lui Manu a câștigat confruntările cu Farul, 2-1, și CS Mioveni, 1-0.

Runda a opta programează pentru Metaloglobus o deplasare, cu Ripensia.

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-ciuntita-din-cauza-cazurilor-de-covid-19-care-au-luat-amploare-la-mai-multe-echipe-de-la-ora-1100-se-disputa-doar-doua-meciuri-19151736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-fost-superioara-echipei-csm-resita-alexandru-pelici-a-trecut-milimetric-pe-langa-gol-momente-in-care-poate-am-fost-ajutati-de-soarta-aspecul-pozitiv-remarcat-de-an-19151889

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-meciuri-din-etapa-a-7-a-a-ligii-2-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-care-e-situatia-echipelor-asu-poli-si-aerostar-19151572

Andrei PASCU 10 Oct. 2020, 21:25 Liga 2
Pe aceeași temă