Meciul cu Delta, test de maturitate pentru Onicaș

08 Sep. 2011, 14:57 Liga 2
Meciul cu Delta,** test de maturitate pentru Onicaș

Viitorul Constanța joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în cea de-a patra etapă a Ligii a II-a, contra Deltei Tulcea. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de un singur punct, în fruntea clasamentului, astfel că o victorie în meciul dintre cele două echipe care trag la promovare poate determina noul lider.

Mihai Onicaș, mijlocașul constănțenilor, a revenit după convocarea de la naționala de tineret, speră să joace contra tulcenilor, în ciuda accidentării pe care a suferit-o, și vrea toate punctele.

„Am avut probleme cu glezna la lotul de tineret, însă mă bucur că nu a fost ceva foarte grav. Sper să evoluez sâmbătă și să obținem cele trei puncte. Va fi cel mai dificil meci de până acum împotriva unei echipe care se bate la promovare. Delta a demonstrat în returul trecut că poate câștiga orice meci, astfel că va fi un test de maturitate pentru mine și colegii mei. Avem cel mai bun atac din Serie și cred că ne vom impune.”, a spus Mihai Onicaș.

La conferința de presă organizată înainte meciului cu Delta Tulcea a participat și Aurelian Chițu, fotbalistul Viitorului considerând la rândul său că echipa poate învinge în deplasare. „Va fi un meci greu, împotriva unei echipe cu experiență în Liga a II-a și sunt convins că putem câștiga.”

08 Sep. 2011, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă