Meci greu pentru Ripensia în etapa a 10-a a Ligii 2, cu Turris Oltul. Cosmin Petruescu: ”Nu avem timp de lamentări”

Anda DELIU 30 Oct. 2020, 15:55 Liga 2
Meci greu pentru Ripensia în etapa a 10-a a Ligii 2, cu Turris Oltul. Cosmin Petruescu: ”Nu avem timp de lamentări”

Ripensia Timișoara va primi vizita celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele în etapa a 10-a a Ligii 2, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena Electrica. Așadar, un nou joc greu acasă pentru bănățeni, care nu scapă de problemele de efectiv. Cosmin Petruescu spune că tot lotul trebuie să facă însă față.

”Conferențiarul” spune că formația sa e optimistă înaintea partidei cu teleormănenii care runda trecută au bătut-o cu 4-1 pe CSM Reșița, iar în sezonul trecut au ratat la ultima fază promovarea directă în Liga 1. ”Echilibrul este cuvântul de bază la noi, starea de spirit este bună. Suntem încrezători, suntem optimiști, mai ales că suntem conștienți de valoarea adverarsarului pe care îl vom întâlni. Clar, întâlnim o echipă foarte bună, care a trecut cu bine peste șocul ratării obiectivului în sezonul trecut. O echipă care a dat dovadă de maturitate, înțelepciune. Au gestionat foarte bine situația. Au rămas în aceeași formulă din punct de vedere al băncii tehnice. Au făcut o serie de transferuri importante, jucători cu experiență, de unde reiese clar că-și doresc promovarea în acest sezon. Rezultatele de până acum confirmp acest lucru, iar maturitatea echipei se reflectă foarte bine și prin media de vârstă. La ultimul joc, cel cu Reșița, exceptând cei doi juniori pe care i-au avut în teren, cel mai tânăr jucător a lor a avut 27 de ani”, a spus antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu.

Absențele continuă la Ripensia

Dintre jucători, au coronavirus Popovici, Neagu, Sturzu și Fridrich, ultimul suspendat. Neacșu nu și-a revenit după accidentare, dar este posibil să revină Rogac.

Mihai Ene a avut și el probleme săptămâna aceasta. ”Indiferent de numele celor care intră pe teren, important e să dea un randament bun și să se demonstreze că merită să îmbrace tricoul Ripensiei. Sunt convins că o vor face. Au demonstrat-o până acum și sper să o demonsterze și în continuare. Nu avem timp de lamentări, important e să găsim soluții pentru a continua seria de jocuri bune de pe teren prorium chair dacă nu întotdeauna aceasta lucru a fost confirmat și prin rezultate”, a mai adăugat cel poreclit ”Conferențiarul”.

Turris Oltul e pe locul 6 în Liga 2, cu 15 puncte acumulate în nouă meciuri. Ripensia are 9 puncte strânse în opt partide și ocupă locul 15. Meciul direct dintre cele două formații are loc pe arena Electrica din Timișoara, sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 10-a a Ligii 2.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/niciun-infectat-cu-coronavirus-de-la-ripensia-nu-s-a-vindecat-deocamdata-iar-un-alt-jucator-s-a-simtit-rau-la-targu-jiu-ce-spune-cosmin-petruescu-19154698

https://liga2.prosport.ro/special/fotbalistii-vindecati-de-covid-19-nu-vor-mai-fi-retestati-timp-de-trei-luni-de-zile-noul-protocolul-medical-pentru-desfasurarea-competitiilor-19154889

Anda DELIU 30 Oct. 2020, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă