Marius Coman a semnat și face pentru încă o dată pasul în prima ligă! Corvinul și-a pierdut golgheterul

Andrei PASCU 17 May. 2024, 13:58 Liga 2

Marius Coman pleacă de la Corvinul Hunedoara! Florin Maxim a confirmat faptul că atacantul, în vârstă de 27 de ani, născut la Vișeu de Sus, s-a înțeles deja cu o formație din SuperLiga României.

Vârful, de 1.85 m, și-a dat acordul și chiar a semnat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, informația fiind comunicată după ce a cucerit alături de Corvinul Cupa României.

Marius Coman a semnat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Marius Coman a evoluat în 28 de meciuri în sezonul recent încheiat de Liga 2 și a marcat 10 goluri pentru Corvinul Hunedoara, echipă care a câștigat recent Cupa României, competiție în care atacantul a bifat opt meciuri și a înscris de șase ori. Așadar, în total, în stagiunea 2023/ 2024, Coman a adunat 36 de partide în partidele oficiale și 16 reușite.

În campionat, Coman a dat șapte goluri în sezonul regular, în cele 19 meciuri în care a fost utilizat. În play-off-ul Ligii 2 a reușit încă trei goluri, în nouă meciuri disputate.

În ceea ce privește junioratul atacantului, al cărui viitor se va lega de Sepsi OSK de acum înainte, l-a făcut la FC Baia Mare și CFR Cluj, iar la seniori a evoluat în cariera sa pentru FCM Baia Mare, Bucovina Pojorâta, Academica Clinceni, CFR Cluj, Universitatea Cluj, CSM Reșița, Fotbal Comuna Recea și Petrolul. La Corvinul a ajuns în vara lui 2022.

Golgheterul Corvinului face trecerea în prima ligă

În afara trofeului Cupei României din acest sezon, el mai are trecut în CV campionatul cu CFR Cluj (sezonul 2017/ 2018, în care a jucat în patru meciuri, bifând 87 de minute) și a cucerit Liga 2 cu Petrolul (sezonul 2021/ 2022, în care a prins doar două jocuri, 39 de minute mai exact, în majoritatea timpului fiind accidentat).

Acum, după cum Florin Maxim a declarat, Marius Coman va face pasul în SuperLiga României, ajungând la acord cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, singura echipă împotriva căreia nu a marcat în Cupa României în stagiunea abia încheiată, în meciurile în care a fost utilizat.

Coman a și semnat cu cei de la Sepsi, despre Neacșa nu știu nimic. Dar știu despre interesul mai multor echipe pentru jucătorii noștri, ceea ce mă bucură. Pe Coman l-am adus în Liga 3. Îi și spuneam în glumă că l-am adus în cărucior. Era un jucător care promitea, a fost golgheter în Liga 2, dar care a avut probleme de sănătate.

La noi nu știu dacă are 3.000 de euro salariu Coman, cred că cu tot cu chirie să fie acolo. 3.000 de euro, pe acolo”, a transmis Florin Maxim, antrenorul Corvinului, la DigiSport.

  • 4 meciuri în Liga 1 are Marius Coman, pentru CFR Cluj, în 2017

Foto: Emil Sebastian Popescu și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 17 May. 2024, 13:58 Liga 2
Pe aceeași temă