Marius Burcă, încântat după ce Metaloglobus a obținut a doua victorie a sezonului de Liga 2 și a marcat cele mai multe goluri: ”Punem punctele în pușculiță, dar trebuie să câștigăm și jocul următor”

Răzvan STÎNGĂ 29 Oct. 2022, 14:31 Liga 2
Marius Burcă, încântat după ce Metaloglobus a obținut a doua victorie a sezonului de Liga 2 și a marcat cele mai multe goluri: ”Punem punctele în pușculiță, dar trebuie să câștigăm și jocul următor”

Metaloglobus a câștigat al doilea meci al sezonului de Liga 2, în runda a 12-a a campionatului, dar a rămas tot pe ultimul loc în clasament. Formația din Pantelimon a învins, în deplasare, Unirea Constanța, cu scorul de 3-1, dar a avut chiar și 3-0 pe tabelă.

Metaloglobus, a doua victorie în campionat, cu Unirea Constanța, și la meciul cu cele mai multe goluri marcate

Metaloglobus s-a aflat la meciul cu cele mai multe goluri marcate în acest campionat, împotriva unei echipe față de care începea, la cum arăta clasamentul, din poziția favoritei secunde. Însă, a marcat pentru 1-0 prin Milos Zukanovic, în minutul 29, care a făcut și dubla după pauză, în minutul 54.

Bucureștenii au mărit ecartul la 3-0 în minutul 72, prin Dragoș Huiban, iar golul de onoare al gazdelor a venit în minutul 78, când a punctat Mario Lăcătuș.

Marius Burcă, după Unirea Constanța – Metaloglobus: ”E o victorie de trei puncte, le punem în pușculiță”

La finalul disputei, președintele Metaloglobusului, Marius Burcă, a lăudat evoluția formației pregătite de Eusebiu Tudor, dar vrea ca succesul să fie dublat de o victorie în partida următoare, cu CS Comunal Șelimbăr, pentru ca jucătorii să capete moral și să aibă speranța că pot salva Metaloglobus de la retrogradare.

A fost o zi normală pentru Metaloglobus, dacă pot fi puțin lipsit de modestie, dar o zi normală acum doi ani de zile, când teoretic nu ne-am fi pus problema victorie. Acum e o victorie de trei puncte, le punem în pușculiță, în clasament și să vedem, să dea Dumnezeu, să legăm victoria cu următorul joc de acasă. Atunci, parcă reînviem un pic.

La începutul campionatului am pus și alte puncte în dreptul nostru, dar nu am putut să ne luăm, așa că sunt mulțumit că le-am luat azi. Unirea Constanța nu e o echipă ușoară, are ceva puncte, o echipă de copii care aleargă, muncesc și își ating obiectivul, cresc în valoare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am câștigat, dar au mai fost meciuri pe care le-am jucat acasă și trebuia să le câștigăm”, a spus Marius Burcă la Metropola TV.

  • Metaloglobus: Gavrilaș – Rob. Neacșu, Caramalău (cpt.), Chatziterzoglou, Goge – Al. Gheorghe, Liș, Chiorean, Sin – Zukanovic, Huiban
    Rezerve: Nedelcovici – Cazan, Andr. Sava, Potecea, Andr. Răuță, Zakir, Gab. Șerban, Grosu, Ad. Sîrbu

Milos Zukanovic, la primele goluri pentru Metaloglobus

Milos Zukanovic a primit laude individual pentru faptul că a fost omul meciului. Atacantul croato-sârb a marcat primele goluri pentru Metaloglobus, chiar la primul duel în care a fost trimis pe teren din primul minut.

El a mai jucat și în partidele cu CSC Dumbrăvița, Poli Iași și Dinamo, dar a fost trimis pe parcurs.

Am dus lipsă de atacanți de-a lungul timpului, să sperăm că e ceea ce ne doream. A făcut un meci bun, evoluție bună. În momentul în care echipa marchează, ești mulțumit”, a spus Marius Burcă la Metropola TV.

Ultimul loc în Liga 2 nu e demn de Metaloglobus, în opinia lui Marius Burcă

Burcă nu se gândește că Metaloglobus va retrograda, în ciuda faptului că după 12 meciuri în Liga 2 e ultima în clasament. E convins că, la cum arată conducerea, la cum arată stafful tehnic și la valoarea jucătorilor, poziția e doar o conjunctură.

Locul echipei nu e pe ultimul loc. Prin seriozitatea conducerii, seriozitatea antrenorului și prin valoarea lotului, niciodată Metaloglobus nu poate să fie pe locul pe care e în acest moment”, a mai precizat Marius Burcă.

Metaloglobus, meci cu CS Comunal Șelimbăr runda următoare

Doar 4 puncte avea Metaloglobus înaintea partidei cu Unirea Constanța, obținute în prima rundă, când făcea 1-1 pe terenul formației Steaua, iar ulterior a trecut de CSC Dumbrăvița, acasă, cu 1-0.

Metaloglobus se menține, însă, pe ultimul loc în Liga 2, pe 20, cu 7 puncte, la o lungime de poziția a 19-a, Poli Timișoara. Runda următoare, trupa bucureșteană va evolua pe teren propriu, cu CS Comunal Șelimbăr.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cel-de-la-iasi-avand-in-componenta-ambele-echipe-pe-locuri-de-play-off-19251485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-pregateste-actele-pentru-prima-plecare-din-pauza-de-iarna-jucatorul-s-a-pus-rau-cu-ovidiu-burca-iar-conducerea-anunta-nu-mai-e-mult-pana-la-pauza-19251435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-nationala-u19-a-romaniei-formata-in-mare-parte-din-jucatori-din-liga-2-si-3-va-fi-testata-de-alexandru-pelici-in-amicale-cu-unirea-constanta-si-progresul-spartac-19251459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-sarbatoritul-zilei-la-fc-brasov-antrenorul-a-implinit-43-de-ani-si-a-primit-un-tort-cu-cifrele-inversate-chirurgul-ii-da-dreptate-adversarului-din-weekend-19251434

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-strange-randurile-si-vrea-sa-se-trezeasca-in-derby-ul-cu-sc-otelul-adrian-mihalcea-suna-adunarea-fac-apel-la-orgoliul-jucatorilor-sa-se-trezeasca-in-al-12-lea-ceas-19251414

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Oct. 2022, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă