„Marinarii” au trei absențe pentru meciul cu FCM Dorohoi, însă nu-și fac griji: „Vrem să înlănțuim victoriile”

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 12:06 Liga 2

După debutul excelent de etapa trecută, 3-1 la Berceni, Farul Constanța joacă sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei FCM Dorohoi. Despărțite de un singur punct în clasamentul Seriei I, meciul direct din etapa a 18-a este extrem de important pentru ambele echipe în lupta pentru evitarea locului 10, cel ce duce la barajul de menținere în Liga 2. Botoșănenii vor să adune cât mia multe puncte pentru a se menține în eșalonul secund, însă „marinarii” au și alt obiectiv pe lângă acesta. Marian Dinu și jucătorii săi încă mai cred că pot prinde play-off-ul.

„Băieții sunt pregătiți de meci. Vrem să înlănțuim victoriile. Vom avea o partidă dificilă, întrucât FCM Dorohoi s-a întărit în iarnă, dar suntem optimiști. Respectăm adversarul, însă ne gândim în primul rând la jocul nostru”, a spus Marian Dinu, care nu va conta în meciul de sâmbătă pe Jianu, Ochia și Cârstoiu, toți suspendați. În privința mijlocașului Bogdan Năstase, ultima fată la AFC Fortuna, tehnicianul încă nu s-a hotărât dacă să-l legitimeze sau nu, deși îl are în probe de mai multe zile.

„Avem multe de demonstrat sâmbătă. Victoria și jocul de la Berceni trebuie confirmate, iar singura posibilitate de a face acest lucru este să câștigăm. Ne-am propus să câștigăm toate aceste patru meciuri din retur (n.r. cu Berceni, Dorohoi, Brăila și Balotești) pentru a evita emoțiile legate de jocul rezultatelor, iar atmosfera bună de după Berceni poate fi un mare ajutor pentru noi. Ne e teamă doar de teren și de prognoza meteo, pentru că un teren greu îi va ajuta pe adversari”, a spus, pentru observator.ro, și președintele Auraș Brașoveanu.

Pentru meciul de sâmbătă cu FCM Dorohoi, de la ora 11:00, conducerea clubului FC Farul a decis ca doamnele și domnișoarele să aibă intrarea gratuită pe stadion, drept cadou de 8 Martie.

Înainte acestei dispute, Farul ocupă locul 9 în Seria I, cu 15 puncte, iar FCM Dorohoi e pe 10 cu 14 puncte.

În tur, botoșănenii s-au impus cu 3-2 (goluri: Orășanu 32, Ed. Sandu 37, Grumezescu 42 / D. Ciobanu 77, R. Neagoe 90+4 – pen), Farul fiind prima lor „victimă” de la promovarea în Liga 2.

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 12:06 Liga 2
Pe aceeași temă