Marian Vlada a recunoscut superioritatea Rapidului în fața Slatinei: ”Din păcate, pentru azi rămânem doar cu începutul de meci. Rezultatul e meritat”

Andrei PASCU 12 Sep. 2020, 17:13 Liga 2
Marian Vlada a recunoscut superioritatea Rapidului în fața Slatinei: ”Din păcate, pentru azi rămânem doar cu începutul de meci. Rezultatul e meritat”

Marian Vlada (32 de ani), atacantul echipei CSM Slatina, a vorbit la finalul meciului cu Rapid, de pe teren propriu, despre cum s-a simțit din teren al treilea eșec suferit de olteni din tot atâtea confruntări disputate în Liga 2. Atacantul a declarat că se aștepta ca formația giuleșteană să pună probleme, pentru că are în lot jucători foarte valoroși. Crede că a contat și experiența, pentru că, a evidențiat Marian Vlada, CSM Slatina e o echipă care se bazează pe foarte mulți tineri.

Marian Vlada: ”Rapid arată bine. A fost o victorie meritată, le urez multă baftă în continuare”

Marian Vlada a venit vara trecută la Slatina, chiar de la Rapid. A rămas cu o impresie bune despre fosta lui echipă și e convins că se va bate cu șanse reale la promovare și în acest sezon. Dat fiind faptul că bucureștenii au făcut foarte multe schimbări la echipă, chiar și la nivelul băncii tehnice, Vlada se așteaptă ca potențialul maxim să fie atins peste câteva etape.

Am întâlnit o echipă mai bună și mai experimentată. Noi avem mult de muncă, dar Rapid arată bine. A fost o victorie meritată a lor, le urez multă baftă în continuare. Noi știam că întâlnim o echipă foarte bună și am încercat să atacăm în primele 15-20 de minute. Știam că dacă vom sta doar la cutie, ne vor surprinde, pentru că au jucători foarte buni, de calitate. A picat primul gol, care a turnat plumb în picioarele noastre. Avem o echipă foarte tânără, jucăm cu jucători care au primele meciuri în Liga 2 abia acum. Avem un alt obiectiv comparativ cu Rapid. Tot ce trebuie să facem e să ne bucurăm de fotbal. Din păcate, pentru azi rămânem doar cu începutul de meci. Rezultatul final este de partea lor.

Nu m-au surprins jucătorii Rapidului. Știam la ce să mă aștept, știam valoarea tuturor. Începând de la portar și până în față, știam că vor fi un pericol foarte mare în acest meci. Arată foarte bine Rapidul, dar cred că pe viitor o să arate și mai bine”, a declarat Marian Vlada pentru FC Rapid 1923.

CSM Slatina, duel cu Fotbal Comuna Recea în runda a patra 

CSM Slatina a pierdut fără drept de apel confruntarea cu Rapid, cu 3-0. Înfrângeri au fost înregistrate și în primele două etape din Liga 2, dar la un singur gol diferență: 0-1 cu Dunărea Călărași pe teren propriu și 1-2 cu Viitorul Pandurii în deplasare.

În etapa a patra, CSM Slatina joacă tot acasă, cu o nou-promovată, Fotbal Comuna Recea.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-rapid-de-la-ora-1300-19147561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

https://liga2.prosport.ro/seria-1/evolutia-rapidului-cu-csm-slatina-l-a-multumit-pe-deplin-pe-adrian-iencsi-plusurile-identificate-dupa-meci-vreau-sa-se-intample-asta-si-pe-viitor-giulestenii-meci-cu-pri-19147639

 

Andrei PASCU 12 Sep. 2020, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă