Marian Constantinescu, promovat ca team-manager la FC Brașov. Fostul atacant, dorit în staff de Ilie Stan

Adi MARICA 09 Sep. 2021, 11:13 Liga 2
Marian Constantinescu, promovat ca team-manager la FC Brașov. Fostul atacant, dorit în staff de Ilie Stan

Marian Constantinescu (40 de ani) a lăsat treningul de antrenor la echipa U19 a FC Brașov pentru postul de team-manager la primă echipă a clubului, unde a fost dorit insistent de antrenorul Ilie Stan.

Marian Constantinescu, team-manager la cerința lui Ilie Stan

Constantinescu s-a retras ca fotbalist în vara trecută, după ce a promovat cu Corona Brașov (actuala FC Brașov) în Liga 3. Deținător al Licenței UEFA A de antrenor, fostul atacant brașovean a rămas în fenomen, mai întâi ca antrenor la echipa U19 a clubului Corona, iar din această vară a trecut la ”new FC Brașov”, unde a antrenat tot echipa U19, care și ea a fost preluată de noua societate sprijinită de Consiliul Local Brașov.

Constantinescu a mers ieri la București, la sediul FRF, pentru a obține ID-ul ca oficial (card de identitate profesională), pentru noua sa funcție.

”Costică” debutează în noua postură în meciul cu Șelimbăr

Primul meci în acestă postură pentru Marian Constantinescu va fi cel de sâmbătă, de la Avrig, cel cu CS Comunal Șelimbăr din etapa a 6-a a Ligii a 2-a, când ”Costică” va sta pe bancă.

Echipa antrenată de Ilie Stan ocupă locul 13, cu 6 puncte, la fel ca trupa pregătită de Eugen Beza, care e pe poziția a 12-a datorită golaverajului mai bun, 4-8 față de 4-9.

Fost fotbalist în Liga 1 la FC Brașov, Poli Timișoara, Ceahlăul Piatra Neamț, Concordia Chiajna și Juventus București, Marian Constantinescu a strâns în total 208 meciuri în primul eșalon, reușind 27 de goluri și 19 assist-uri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fustar-si-jovicic-guliveri-la-juniorii-echipei-fc-brasov-un-nou-episod-hilar-in-disputa-marginean-stan-19199647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-si-ilie-stan-nu-se-cearta-isi-dau-la-gioale-incontinuu-presedintele-si-antrenorul-de-la-fc-brasov-au-disensiuni-si-din-cauza-transferurilor-19199500

Adi MARICA 09 Sep. 2021, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă