Mangalia sperie! Ionuț Popa: „Meciul cu Callatis este decisiv pentru noi”

05 Apr. 2012, 13:06 Liga 2
Mangalia sperie!** Ionuț Popa:

După ce au acumulat punctaj maxim în ultimele două etape, ieșenii speră să continue parcursul ascendent și să obțină cele trei puncte în următoarea etapă, la Mangalia, cu Callatis. Ultimele două victorii consecutive i-au readus pe ieșeni cu șanse mari în lupta pentru promovare, iar antrenorul Ionuț Popa vorbește despre partida de la malul Mării ca despre una decisivă în economia luptei pentru unul din primele două locuri.

„Dacă vrem să mai sperăm la ceva, nu avem voie să mai pierdem decât maxim un meci în acest campionat, iar în rest să batem tot. Meciul cu Callatis este unul decisiv. Mangalia este o echipă puternică, am văzut-o la Snagov cum a jucat și ne așteaptă un meci foarte greu. Important este să nu pierdem, dar sper să luăm cele trei puncte la Mangalia”, a declarat Ionuț Popa.

La rândul său, președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, a subliniat că meciul de la Mangalia este cel mai dificil din acest retur pentru CSMS. „Mai e mult până la locul doi. Deocamdată ne așteaptă un meci extrem de important la Mangalia, cu o echipă care joacă fotbal. Este cel mai important meci al nostru de până acum”, a punctat Prunea.

Ieșenii au plecat spre Mangalia încă de astăzi, cu două zile înainte de meci, pentru a evita oboseala unui drum de 500 de km. Elevii lui Ionuț Popa se vor caza în stațiunea Olimp, iar vineri vor efectua un ultim antrenament înaintea partidei cu Callatis.

Articol scris de Narcis Pohoață

05 Apr. 2012, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă