„Mă aștept la o atmosferă ostilă, dar dacă vom juca bine ne vom câștiga respectul publicului ieșean”

06 Oct. 2011, 16:39 Liga 2

Viitorul Constanța se deplasează la Iași din postura de lider al Seriei I. Echipa antrenată de Cătălin Anghel luptă pentru cele trei puncte împotriva unei alte contracandidate la promovare. Tehnicianul constănțenilor spune că jucătorii săi sunt montați pentru a face o partidă mare, chiar dacă Vasilică Cristocea va fi marea absență pentru acest joc.

„Este un meci foarte important, împotriva unei echipe de tradiție care și-a depus candidatura la promovare. Încercăm să pregătim meciul astfel încât la final să obținem cele trei puncte. Jucătorii sunt montați, motivați și nu mai avem voie să facem pași greșiți. Dacă avem atitudine și motivare putem obține cele trei puncte cu orice echipă.

Ionuț Popa este un antrenor cu foarte mare experiență, foarte valoros, care sunt convins că ne cunoaște foarte bine. Mă aștept la o atmosferă ostilă, mă aștept la presiune din partea publicului, însă dacă vom juca bine ne vom câștiga respectul publicului ieșean.

Ne va lipsi căpitanul echipei, Vasilică Cristocea. Este un jucător foarte important pentru noi, însă avem un lot numeros și valoros și putem suplini această absență. Este o pierdere mare, însă dorim să ne facem același joc chiar dacă va absenta Cristocea.”, a spus Cătălin Anghel la conferința premergătoare confruntării din etapa VIII, organizată astăzi.

Meciul dintre CSMS Iași – FC Viitorul este programat sâmbătă, de la ora 11.00, în Copou. Înaintea partidei din etapa VIII, cele două echipe sunt despărțite în clasament de patru puncte.

06 Oct. 2011, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă