„Lupii galbeni” revin

04 Mar. 2009, 08:00 Liga 2
„Lupii galbeni

Mult vehiculata trecere a Petrolului în patrimoniul primăriei nu s-a întâmplat nici ieri când, la întâlnirea dintre primarul Ploieștiului Andrei Volosevici și Florin Bercea, președintele consiliului de administrație al Petrolului s-au hotărât următoarele:

-    emblema, sintagma „Lupii galbeni”, culorile și palmaresul echipei vor trece în patrimoniul primăriei odată pentru totdeauna, alături de echipa din liga a IV-a (adevăratul Petrolul);
-    echipa actuală va fi susținută de actuala conducere administrativă până la vară;
-    lotul de jucători actual va rămâne în mâna actualilor proprietari
-    echipa va deveni în sfârșit echipa orașului și va fi singura echipă care va juca pe stadionul „Ilie Oană”;
-    până vineri Primăria Ploiești va trebui să rezolve toate datele tranzacției, urmând ca SC Hale și Piețe să-și dea acordul în privința preluării.

Astfel, Valeriu Răchită va trebui să caute jucători până la vară, reconstrucția echipei urmând să înceapă cu terminarea actualului sezon, când, cel mai probabil va fi investit în funcția de manager general. Deși se ocupă de această preluare a Petrolului, Vivi se va ocupa și de atragerea unor noi jucători cât mai ieftini, poate chiar liberi de contract care să joace la Ploiești din vară.

 

În tot acest timp, „Lupii Galbeni” au decis să stea acasă fără a mai merge la meciurile niciuneia dintre FC Ploiești sau SC FC Petrolul.

Articol scris de Cosmin Manea
 

04 Mar. 2009, 08:00 Liga 2
Pe aceeași temă