Liga Suporterilor cere conducerii Oțelului să prezinte public situația reală a clubului

Liga Suporterilor cere conducerii Oțelului** să prezinte public situația reală a clubului

Liga Suporterilor Gălățeni se arată îngrijorată de situația incertă a clubului pe care îl susțin, FC Oțelul Galați, incertitudine ce s-a adâncit, cronicizat în ultimii patru ani. Aceasta solicită public, în numele tuturor fanilor roș-alb-albaștri, ca cei care conduc destinele grupării oțelare să ofere răspunsuri la câteva chestiuni primordiale ce țin de viitorul echipei-fanion a orașului Galați.

Într-un mesaj adresat public, Liga Suporterilor Gălățeni scrie că „întreaga comunitate dorește să fie clarificate subiecte de maxim interes și cerem, în primul rând, oficialilor echipei noastre prezentarea transparentă și reală a situației financiare și juridice a clubului, stadiul în care se află procesul de reorganizare și ce soluții se vor implementa pentru buna desfășurare a activității clubului. Suporterii sunt intrigați de faptul că managementul sportiv încă nu dispune de o strategie de abordare a următorului sezon. O altă problemă arzătoare pentru susținătorii FC Oțelul Galați o reprezintă locația unde își va desfășura clubul activitatea sportivă în stagiunea ce urmează. Liga Suporterilor Gălățeni consideră că o eventuală disputare a meciurilor oficiale în altă localitate trebuie să fie doar una temporară și că disputarea meciurilor de pe „teren propriu” în alte localități reprezintă o ofensă și o formă de degradare adusă suporterilor gălățeni, o măsură aberantă ce nu va permite realizarea obiectivului dorit de fani și asumat până acum prin declarații de oficialii clubului, acela de a promova în prima ligă. Oțelul a fost, este și va fi dependentă de suporterii ei unici și minunati și numai împreună cu ei poate face performanță. Oțelul este Galați, Galațiul este roșu-alb-albastru, Oțelul este simbolul gălățenilor și trebuie să își desfășoare activitatea atât sportivă, cât și administrativă în orașul nostru. În plus, solicităm prezentarea soluțiilor pe care clubul le va adopta după ce în 2016 va expira perioada prin care FRF permite clubului să dispute meciurile la Galați.
De asemenea, tragem un semnal de alarmă asupra faptului că lipsește cu desăvârșire o strategie de comunicare, interacționare și marketing pe axa club-suporteri și sperăm ca această problemă să fie remediată cât mai curând. Avem speranța că factorii de decizie ai FC Oțelul Galați vor prezenta un plan concret și argumentat de susținere a activității sportive și administrative și că vor face toate demersurile pentru asigurarea unui viitor a celui mai galonat club de fotbal din Moldova. Noi, suporterii, vom fi aceeași „cavaleri de neuitat” devotați spiritulului Oțelului și vom reprezenta cu onoare culorile roș-alb-albastre”.

Pe aceeași temă