Liga a II-a pune punct etapelor din acest an în weekend? „70% dintre echipe au solicitat și susțin asta”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 16:01 Liga 2
Liga a II-a pune punct etapelor din acest an în weekend?**

Majoritatea cluburilor din eșalonul secund solicită ca cele două etape din decembrie să nu se mai dispute, având în vedere prognozele meteorologice.

Potrivit spuselor reprezentantului cluburilor de Liga a II-a în CEx al FRF, Auraș Brașoveanu, până joi se va lua o decizie în acest sens.
 
„70% dintre echipele de Liga a II-a au solicitat și susțin să nu se mai joace etapele din decembrie. Astăzi, vom transmite situația cu propunerile venite din partea cluburilor. Eu zic că este normal să nu se mai joace, având în vedere vremea. Nu poți juca pe terenuri impracticabile, riști accidentări, se anunță zăpezi, este imposibil să mai faci deplasările. Mai mult, nu poți distruge stadioanele, să refaci o suprafață de joc implică costuri foarte mari. Sunt convins că FRF va fi de acord. Până joi eu cred că se va decide, cel mai probabil se va reuni Comitetul Executiv de Urgență”, a declarat, pentru Gazeta nouă, reprezentantul cluburilor de Liga a II-a, Auraș Brașoveanu.

„Mai multe cluburi vor amânarea ultimelor două etape programate. Și din cauza schimbării vremii, dar și a faptului că nu ne-am calificat cu Naționala, nu trebuie să ne grăbim să jucăm, mai ales că în Liga a II-a terenurile nu sunt ca la Liga I, cu încălzire. Vremea se va strica, terenurile vor deveni foarte grele și n-are rost să jucăm. Vom face de­mer­surile necesare și ar fi un lucru bun să se întrerupă”, spunea Telu Stancu.

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă