Leo Grozavu, pe făraș!

08 Nov. 2008, 23:19 Liga 2
Leo Grozavu, pe făraș!

Cele cinci înfrângeri consecutive și locul 12 în clasament i-au determinat pe oficialii clubului FC Botoșani să se gândească la înlocuirea lui Leo Grozavu.

De altfel, Valeriu Iftime președintele Consiliului de Administrație al FC Botoșani, a luat deja legătura cu câțiva tehnicieni, urmând ca până la finele săptămânii viitoare să se ia o decizie. „Nu am discutat după meci cu Leo Grozavu, dar mâine (n.r. – astăzi) mă voi întâlni cu el pentru a afla punctul lui de vedere după care voi lua o decizie. Eu consider că Leo Grozavu este un antrenor bun, dar echipa a intrat într-un blocaj și trebuie să producem un șoc. Deja suntem în hora retrogradării și nu vrem să ajungem într-o situație și mai critică“, a spus Iftime.

Șeful clubului a continuat: „Avem jucători de valoare, care în primele etape au avut evoluții foarte bune și care acum sunt de nerecunoscut. Ceva se întâmplă. Am spus-o, aștept un semn de la Leo Grozavu“. El a mai adăugat: „La fiecare meci de acum FC Botoșani va avea un antrenor pe bancă. Cu Dinamo va fi Leo Grozavu, iar cu Sportul nu știu cine va fi. Poate tot Leo Grozavu, dacă o învinge pe Dinamo. Recunosc că am discutat cu mai mulți antrenori, dar încă nu am luat nicio decizie“.

Variante: Orac și Sdrobiș

Leo Grozavu a venit la FC Botoșani în primăvara anului 2006, când echipa se afla într-o situație dificilă, după ce conducerea clubului a decis înlocuirea lui Mihai Ciobanu, tot după un joc pierdut la Bacău. A urmat un sezon în care FC Botoșani nu a excelat în campionat, terminând pe locul 9, după care în vară, a fost remaniat întregul lot, aducându-se doar jucători de 20-21 de ani, care după un start bun de sezon au capotat. Printre variantele vehiculate se află Costel Orac, cel care a mai antrenat-o pe FC Botoșani în urmă cu patru sezoane, dar și Ioan Sdrobiș, acum la Aerostar Bacău.

Bătaie pentru „Seche“!

În minutul 15 al partidei de ieri de pe Municipal a avut loc o altercație între un grup de suporteri ai galben-albaștrilor și câțiva oameni de ordine, pornită de la afișarea de către primii a unui banner cu inscripția „Seche, pleacă!“. Conflictul, aplanat în cele din urmă prin intervenția jandarmilor, s-a finalizat cu amendarea a patru suporteri cu câte 200 de lei, aceștia primind și interdicția de a intra pe stadioane timp de șase luni.


 

Răzvan SAUCIUC

08 Nov. 2008, 23:19 Liga 2
Pe aceeași temă