EXCLUSIV | Poli Timișoara se judecă la FIFA cu un fotbalist aflat încă sub contract

Anda DELIU 20 Feb. 2023, 18:16 Liga 2
EXCLUSIV | Poli Timișoara se judecă la FIFA cu un fotbalist aflat încă sub contract

Poli Timișoara are de suferit iarna aceasta exact ca greierii care fac mișcări proaste vara, în fabule. După o mulțime de bătăi de cap și bani cheltuiți cu rezilierile de contracte pentru jucătorii aduși la startul sezonul de Bogdan Andone, iată că problemele continuă.

Karlo Plantak a reclamat clubul la FIFA, aspect confirmat de managerul general Costel Pantilimon.

Karlo Plantak, singurul jucător care a refuzat rezilierea cu Poli Timișoara

Karlo Plantak a venit vara trecută la echipă, la fel ca mulți alți jucători care au plecat de la Poli Timișoara fără să dea un mare randament. Mijlocaș central croat, el a fost singurul care a refuzat să rezilieze contractul cu clubul.

Ba mai mult, nu a mai apărut de după sărbători la echipă, dar a și deschis un litigiu direct la FIFA, căci fiind jucător străin, poate ”sări” este etapa judecăților la comisiile FRF. Partea dificilă e că jucătorul e de negăsit. El nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui Poli Timișoara de după reunirea din data de 9 ianuarie, dar a și refuzat să întrerupă colaborarea cu clubul.

De obicei, dacă un fotbalist acceptă să se afle în afara lotului, vine și se antrenează separat, dar este prezent în localitatea unde e echipa, ceea ce nu este cazul.

Karlo Plantak nu mai răspunde nimănui de la Poli Timișoara

Costel Pantilimon încearcă să discute cu jucător sau agentul său, dar nu reușește.

Eu, de când am venit, am încercat să găsesc o cale de comunicare cu el. Dar nu ne-a răspuns sub nicio formă, e de negăsit. Aș dori să discut cu el sau cu agentul lui, dar nici acesta nu e de găsit. Aș vrea să văd în primul rând ce vrea el. Sunt drepturile lui, într-adevăr. Este un litigiu, sunt mai multe etape.

Există mai multe mailuri trimise de noi, de club, e un proces în desfășurare. Noi încercăm să ne susținem partea, el încearcă să obțină ceea ce își dorește. Ea mai ușoară rezolvare ar fi dacă am comunica”, a declarat în Costel Pantilimon pentru Liga2.ro.

Karlo Plantak, doar șase meciuri în tricoul lui Poli Timișoara

La Poli Timișoara, Plantak a jucat în șase partide, un total de 380 de minute. El s-a format la juniorii lui Dinamo Zagreb, iar apoi, în cariera sa, a mai fost legitimat la Celje, Kustosija și Aluminij.

La fel ca și alți jucători aduși de Andone, nu a fost văzut cu ochi buni de Octavian Benga sau de fostul președinte Ovidiu Cuc, astfl că nu a mai evoluat. Este singurul cu care s-a ajuns însă la FIFA.

Conform normelor, un jucător neplătit de 2 luni poate reclama clubul la forul internațional.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-a-tras-concluziile-la-csc-dumbravita-dupa-pregatirea-de-iarna-suntem-mai-buni-decat-am-fost-in-toamna-pe-poli-timisoara-o-vede-retrogradata-daca-o-invinge-in-prima-etap-19260757

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-castigat-ultimul-amical-dinaintea-reluarii-ligii-2-cu-phoenix-buzias-octavian-benga-mai-avem-mult-de-munca-si-trebuie-sa-recunoastem-19260653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-semnat-cu-inca-un-jucator-plecat-iarna-aceasta-de-la-ripensia-19260624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-de-liga-2-din-2023-incepe-la-buzau-dinamo-programata-sa-joace-luni-desi-meciul-ei-are-sanse-sa-nu-se-dispute-19260616

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iosif-rotariu-revine-la-poli-timisoara-functia-pe-care-o-va-avea-si-cum-l-au-convins-pantilimon-si-codrea-19260607

 

 

 

 

 

Anda DELIU 20 Feb. 2023, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă