SC Oțelul e încrezătoare înaintea partidei cu Steaua. Argumentele lui Juri Cisotti pentru un succes al gălățenilor în Ghencea, după victoria din turul play-off-ului

Răzvan STÎNGĂ 05 May. 2023, 18:43 Liga 2
SC Oțelul e încrezătoare înaintea partidei cu Steaua. Argumentele lui Juri Cisotti pentru un succes al gălățenilor în Ghencea, după victoria din turul play-off-ului

SC Oțelul e pe loc direct promovabil dacă scoatem Steaua din ecuația play-off-ului Ligii 2. E pe poziția a 3-a, cu 45 de puncte, la trei puncte de ”militari”, pe care îi va întâlni în runda următoare, a 7-a, pe teren advers, în Ghencea, duminică, de la ora 14:30.

Un meci foarte important pentru SC Oțelul, care are nevoie de un rezultat pozitiv și pentru a menține o distanță cât mai mare de locul 4, Dinamo, care va evolua pe teren propriu cu Unirea Dej.

Juri Cisotti, analiza partidei Steaua – SC Oțelul

Mijlocașul italian Juri Cisotti, în vârstă de 30 de ani, la Galați din vara lui 2021, a prefațat duelul cu Steaua și a declarat că SC Oțelul vrea să facă un meci bun, poate să ia toate cele trei puncte, așa cum s-a întâmplat în turul play-off-ului, pe teren propriu, scor 3-2.

  • În acest sezon, Cisotti a evoluat în 22 de meciuri pentru SC Oțelul în campionat, 17 în sezonul regular și cinci în play-off. A marcat de patru ori, o reușită fiind înregistrată în grupa pentru promovare.

Juri Cisotti, înaintea confruntării Steaua – SC Oțelul: ”Suntem sută la sută pregătiți, echipa e pregătită”

Dorinel Munteanu pare că i-a mobilizat pe jucătorii săi, după cum a lăsat de înțeles peninsularul, acesta afirmând că energia din jurul echipei e una pozitivă și că SC Oțelul speră la un succes important pe terenul formației pregătite de Daniel Oprița.

Va fi greu meciul cu Steaua, e o echipă foarte bună, cu calitate. Suntem sută la sută pregătiți, echipa e pregătită. Va fi greu, dar important e să fim pozitivi. Am pierdut cu Steaua în sezonul regular, dar acum e diferit. Chiar dacă jucăm la ei acasă, sunt pozitiv, cred că echipa e pregătită.

(N.r. – Despre atmosfera pe care o pot face fanii steliști) Suntem concentrați pe teren, nu ne interesează ce se va întâmpla în tribune.

(N.r. – Mesaj pentru suporterii gălățeni) E foarte important că suporterii sunt alături de noi. E foarte important, fie că jucăm acasă, fie că jucăm în deplasare”, a declarat Juri Cisotti despre partida cu Steaua, conform SC Oțelul.

SC Oțelul, pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 45 de puncte, la trei și șapte puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. În același timp, gălățenii au un avans de șase puncte față de locul 4, Dinamo.

În turul play-off-ului, gălățenii au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, după care au învins Steaua, scor 3-2, au cedat cu Dinamo, scor 0-3, au învins Gloria Buzău, scor 1-0, și au trecut de Unirea Dej, scor 1-0.

Au început returul cu partida de pe terenul Politehnicii Iași, scor 0-2, iar acum vor întâlni Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică și Tudy Fotograful sportiv (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/liga-4/domn-director-iulian-popa-fostul-fotbalist-al-fc-brasov-rapid-sau-sibiu-a-ajuns-si-conducator-la-clubul-din-orasul-natal-vreau-sa-aduc-un-suflu-nou-si-sa-ofer-conditii-sportivilor-19269271

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-sfaiter-i-a-raspuns-lui-dorinel-munteanu-nu-ma-dezic-de-ce-am-spus-presedintele-politehnicii-iasi-a-remarcat-marele-castig-al-echipei-pe-langa-promovarea-in-superliga-19269216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reportaj-copoul-a-respirat-fotbal-din-nou-dupa-foarte-multi-ani-strazi-blocate-cozi-de-masini-palcuri-de-suporteri-pe-bulevard-si-un-stadion-plin-cum-a-trait-iasiul-derby-ul-moldav-cu-otelul-s-19269205

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 May. 2023, 18:43 Liga 2
Pe aceeași temă