Incredibil, dar adevărat! Programul ultimei etape a Ligii 2 din 2016 a fost modificat din nou. Derby-ul dintre primele două clasate rămâne în continuare netransmis la TV

Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 16:41 Liga 2
Incredibil, dar adevărat! Programul ultimei etape a Ligii 2 din 2016 a fost modificat din nou.** Derby-ul dintre primele două clasate rămâne în continuare netransmis la TV

UPDATE, 7 decembrie: Programul etapei a 21-a a Ligii 2, a doua a returului și ultima din 2016, a fost modificat din nou, pentru a doua oară în această săptămână, față de cel anunțat inițial pe site-ul Federației Române de Fotbal. După ce partida CS Afumați – Luceafărul Oradea a fost mutată de sâmbătă pe vineri, jocul ASU Politehnica Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea nu începe sâmbătă de la ora 11:00, ci de la ora 13:00. 

Altfel, derby-ul rundei, dintre primele două clasate Juventus București și FC Brașov, programate sâmbătă, de la ora 11:00, rămâne netelevizat. În schimb, de la aceeași oră vedem Olimpia Satu Mare – CS Mioveni, între ocupantele locurilor 5, respectiv 6.


 

UPDATE, 5 decembrie: Așa cum ne-am obișnuit în ultima perioadă, programul următoarei etape din campionatul Ligii 2 a suferit modificări față de cum a fost anunțat inițial pe site-ul Federației Române de Fotbal. Runda a 21-a nu se va desfășura pe durata a două zile, sâmbătă și duminică, asta după ce un joc a fost mutat să se dispute vineri, de la ora 11:00.

Meciul CS Afumați – Luceafărul Oradea va fi astfel primul al ultimei runde din 2016. Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate alte șase partide, printre care și derby-ul dintre primele două clasate, Juventus București și FC Brașov. Ultimul joc e programat duminică, de la ora 11:00, între UTA Bătrâna Doamnă și Foresta Suceava.

În continuare, derby-ul dintre Juventus și FC Brașov rămâne netelevizat, în timp ce meciurile care se vor vedea la TV la final de săptămână sunt Olimpia Satu Mare – CS Mioveni și UTA Bătrâna Doamnă – Foresta Suceava.


 

Dacă în prima etapă a returului vor urmări la TV patru meciuri, în cea dea doua rundă, ultima programată în 2016, vor vedea doar două jocuri. Federația Română de Fotbal a anunțat programul etapei a 21-a, cea care urmează să se desfășoare la finalul săptămânii vitoare, pe 10 și 11 decembrie. Derby-ul Juventus București – FC Brașov, primele două clasate din Liga 2, nu se va vedea la TV, deoarece gazdele nu și-au cedat drepturile de televizare către FRF. În schimb, vor urmări alte două jocuri interesante: Olimpia Satu Mare – CS Mioveni și UTA Bătrâna Doamnă – Foresta Suceava.

Ultima etapa din 2016 se desfășoară aproape în întregime la ora clasică a campionatului, sâmbătă de la ora 11:00. Excepție face jocul dintre UTA Bătrâna Doamnă și Foresta Suceava, care e programat să se dispute duminică, de la ora 11:00. În această a doua etapă a returului vor sta Sepsi OSK Sftângu Gheorghe și FC Academica Clinceni.

Rămâne de văzut dacă programul ultimei etape din 2016 va rămâne cel anunțat de FRF, având în vedere antecedentele de până acum, când jocurile au fost mutate la ore sau zile diferite.

VEZI CLASAMENTUL Ligii 2

Etapa a 21-a a Ligii 2, ultima programată în 2016:

9 decembrie, ora 11:00
CS Afumați – Luceafărul Oradea

10 decembrie, ora 11:00
CS Balotești – Chindia Târgoviște
Unirea Tărlungeni – Dacia Unirea Brăila
Dunărea Călărași – Metalul Reșița
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni – tv
Juventus București – FC Brașov

10 decembrie, ora 13:00
ASU Politehnica Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea

11 decembrie, ora 11:00
UTA Bătrâna Doamnă – Foresta Suceava – tv

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe stă, deoarece Șoimii Pâncota a fost exclusă din campionat.
FC Academica Clinceni stă, deoarece ACS Berceni s-a retras din campionat.

Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă