Încep să se miște lucrurile la Rapid CFR

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 13:15 Liga 2
Încep să se miște lucrurile la Rapid CFR

Într-o convorbire avută cu primarul Ion Lungu, edilul Sucevei i-a asigurat pe conducătorii Rapidului că deliberativul local va susține echipa de fotbal cu minimum 500.000 de mii de lei până la finalul anului. Bazându-se pe acești bani, activitatea de la clubul sucevean, care a fost paralizată în ultimele săptămâni, va putea reveni ușor, ușor la normal.

Fotbaliștii Rapidului au început deja de 10 zile să se antreneze sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu, benevol, e adevărat, așa că e de așteptat ca începând de astăzi ei să intre cu adevărat în pâine.

„Banii sunt oricum puțini, așa că vom încerca să încropim o echipă alcătuită preponderent din fotbaliști suceveni, proveniți de la cele două echipe locale, Rapid și Sporting. În situația actuală, nu cred că se pune problema să mergem în vreun stagiu de pregătire la munte, probabil vom opta pentru un semicantonament în localitate. Aceste probleme vor fi lămurite însă în cel mai scurt timp, în zilele următoare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 05 Aug. 2013, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă