Ilie Stan, un ”profesor” exigent! SCM Gloria Buzău a învins Unirea Slobozia, dar antrenorul tot a avut ceva de reproșat: ”Așa s-a întâmplat și cu Rapid”

Răzvan STÎNGĂ 09 Mar. 2021, 14:22 Liga 2
Ilie Stan, un ”profesor” exigent! SCM Gloria Buzău a învins Unirea Slobozia, dar antrenorul tot a avut ceva de reproșat: ”Așa s-a întâmplat și cu Rapid”

SCM Gloria Buzău a câștigat meciul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, din etapa a 18-a, scor 2-0. La final, antrenorul Ilie Stan a vorbit, la interviuri, despre părțile bune și părțile mai puțin bune pe care le-a remarcat în jocul echipei sale.

Ilie Stan: ”Am marcat de două ori, dar iar am ratat prea uşor şi alte oportunităţi”

În ceea ce privește aspectele pe care antrenorul vrea să le îmbunătățească țin, în mare măsură, de faza de atac. Chiar dacă SCM Gloria Buzău a marcat de două ori, Ilie Stan ar fi vrut ca jucătorii săi să înscrie mai mult, asta pentru că și-au creat multe ocazii.

”Nu, nu pot spune că am spart gheaţa, pentru că am jucat bine şi cu Rapidul, ne-am creat ocazii, însă nu am reuşit să marcăm. Am făcut-o cu Slobozia, de două ori, dar iar am ratat prea uşor şi alte oportunităţi. Jocul a fost bun, cu o atitudine foarte bună a jucătorilor şi cu dorinţa lor de a câştiga toate cele trei puncte.

Acum ne gândim la meciul cu Metaloglobus, unul greu, în condiţiile în care se joacă pe sintetic. Dar, cu o pregătire foarte bună în această săptămână, cu aceeaşi atitudine pozitivă ca în ultimele două  partide şi cu un angajament total din punct de vedere fizic, tehnic şi tactic, vom reuşi să câştigăm”, a spus Ilie Stan la finalul partidei cu Unirea Slobozia, citat de SCM Gloria Buzău.

Ilie Stan, cu gândul la play-off? ”Jocul rezultatelor va decide cine merge în play-off sau în play-out”

SCM Gloria Buzău mai are două partide de disputat în sezonul regular, cu Metaloglobus, în deplasare, și cu Pandurii, acasă. Chiar dacă șansele Buzăului la grupa de promovare sunt pur teoretice, Ili Stan a lăsat de înțeles că se gândește la calificare.

Asta deși clubul din Buzău nu are drept de promovare în Liga 1, iar prezența în play-off ar fi una simbolică, de pe urma căreia nu se poate scoate mai mult.

”Mai sunt două partide de disputat în campionatul regular şi vom juca la fel cum am făcut-o şi până acum pe teren şi sper să scoatem maximum din aceste dispute, iar la final, jocul rezultatelor va decide cine merge în play-off sau în play-out”, a mai punctat Ilie Stan.

SCM Gloria Buzău, la două puncte de play-off, dar cu un meci mai mult

Victoria cu Unirea Slobozia a fost prima pentru SCM Gloria Buzău în acest an. În precedentele două meciuri a înregistrat o înfrângere, 0-2 cu ASU Poli, și un egal, 0-0 cu Rapid.

În acest moment, buzoienii sunt pe locul 9 în Liga 2, cu 25 de puncte după 17 partide. Distanța față de locul 6, Petrolul, e de numai două puncte, dar ploieștenii, la fel ca și echipele dintre ei și SCM Gloria Buzău, au un meci mai puțin.

REZUMATUL meciului SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia 2-0:

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

Răzvan STÎNGĂ 09 Mar. 2021, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă