Ilie Stan știe una și bună înainte de FC Brașov – Steaua: ”Eu am jucat și am antrenat la Steaua.” Așteptările pe care le are de la partida cu trupa din Ghencea

Adi MARICA 23 Sep. 2021, 15:00 Liga 2
Ilie Stan știe una și bună înainte de FC Brașov - Steaua: ”Eu am jucat și am antrenat la Steaua.” Așteptările pe care le are de la partida cu trupa din Ghencea

FC Brașov va juca vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Tineretului, cu Steaua, în primul meci al etapei a 8-a a Ligii 2.

Ilie Stan, actualul antrenor al FC Brașov, fost jucător la Steaua, dar și antrenor în Ghencea acum 10 ani, spune, în ”războiul” de identitate Steaua – FCSB, că ”eu știu că am jucat la Steaua, am antrenat Steaua, restul sunt probleme pe care eu ne le stăpânesc. Doar Instanța le poate clarifica”.

Stan a fost jucător la Steaua în perioadele 1987-1995 și 1997 și antrenor al echipei care evolua în Ghencea în perioada octombrie 2011 – martie 2012, când era preluată de Gigi Becali, actuala FCSB. Ca fotbalist, Ilie Stan a câştigat șase titluri de campion, trei trofee de Cupa României şi două Supercupe. În sezonul 1991-1992 a fost al doilea golgheter al Stelei în campionat, cu 21 de goluri, după Ilie Dumitrescu.

Ilie Stan, înainte de FC Brașov – Steaua: ”Meci deschis oricărui rezultat”

Despre meciul de vineri dintre FC Brașov și Steaua, Ilie Stan este ponderat în declarații.

”Întâlnim o echipă omogenă, cu jucători experimentați care au jucat și în Liga 1. Cu siguranță va fi un meci dificil. Meciul cu Steaua e deschis oricărui rezultat. Dacă jucătorii noștri vor respecta ce am lucrat la antrenamente, eu spun că vom face o surpriză plăcută”, a spus Ilie Stan, care nu se va putea baza la acest meci pe Boția, Cheleș, Ciopo și Gheorghe, toți cu probleme medicale.

Primii trei sunt accidentați, iar portarul Robert Gheorghe a fost depistat pozitiv cu coronavirus la începutul acestei săptămâni. Transferat de la Dinamo, portarul Robert Gheorghe nu a fost în lotul pentru meciul cu Dunărea Călărași.

Daniel Oprița: ”Jucătorii să strângă rândurile”

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, așteaptă o altă determinare din partea jucătorilor săi începând cu meciul de la Brașov. În ultimele două etape, Steaua a pierdut meciul cu Unirea Dej (scor 1-2) și s-a împiedicat în Ghencea de CS Comunal Șelimbăr (scor 0-0).

”O să luptăm până în ultima etapă ca să intrăm în play-off. Nu există lipsă de motivație. Joci pe bani, joci pe un stadion pe care joci! Trebuie să câștige. Acum poate să înceapă presiunea, după rezultatele astea. Acum trebuie să îi văd, să strângă rândurile și să văd fotbaliști. Dacă ai două rezultate negative, e clar că următorul meci trebuie să-l câștigi. Nu îmi fac probleme. Am încredere în ei, pentru că și ei o să conștientizeze rezultatele care au fost”, a spus Oprița după remiza cu Șelimbăr.

Salariile pe luna august la FC Brașov, în stand-by

Deși la începutul acestei luni, președintele lui FC Brașov, Ioan Mărginean, anunța că jucătorii își vor încasa salariile pe lunile iulie și august, în conturile fotbaliștilor au intrat doar salariile pe luna iulie.

Mărginean a discutat marți cu jucătorii. ”Limoniu” le-a transmis fotbaliștilor că actele sunt la primărie și că în scurt timp situația se va rezolva.

UPDATE: Jucătorii echipei FC Brașov și-au primit astăzi salariile pe luna august.

Înaintea desfășurării etapei a 8-a a Ligii 2, FC Brașov ocupă locul 13 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Steaua e pe poziția a 5-a, cu 14 puncte. Cele două echipe n-au jucat în această săptămână în 16-imile Cupei României, fiind eliminate în tururile trecute.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-adrian-popa-prezentat-de-steaua-reactia-mijlocasului-vreau-sa-duc-echipa-in-liga-1-e-obiectivul-meu-durata-contractuala-si-ce-numar-va-purta-19202309

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-mihalcea-declaratie-de-dragoste-pentru-fc-brasov-inaintea-meciului-cu-militarii-pentru-mine-conteaza-doar-fc-brasov-nu-fcsb-nu-steaua-19202055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brasovenii-au-prins-aripi-dupa-succesul-cu-dunarea-mugurel-buga-si-serban-moraru-sunt-convinsi-ca-echipa-lui-ilie-stan-poate-invinge-steaua-19201882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-suparat-dupa-remiza-din-ghencea-cu-selimbar-insa-deloc-ingrijorat-am-pierdut-aceste-doua-puncte-in-prima-repriza-antrenorul-pune-presiune-pe-jucatorii-stelei-19201813

Adi MARICA 23 Sep. 2021, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă