Ilie Stan și-a găsit echipă după despărțirea de FC Brașov. Va antrena campioana Omanului

Adi MARICA 04 Jul. 2022, 10:49 Liga 2
Ilie Stan și-a găsit echipă după despărțirea de FC Brașov. Va antrena campioana Omanului

Ilie Stan (54 de ani), ultima dată antrenor în Liga 2 la FC Brașov, și-a găsit un nou angajament. Fostul jucător al Buzăului sau Stelei va antrena din nou în afara României, în Oman.

După ce sezonul trecut a antrenat-o în perioada iulie – octombrie 2021 pe FC Brașov, club de care s-a despărțit cu scandal și cu care și-a încheiat conturile de curând, când i-au fost virați banii, Ilie Stan a semnat un contract pe un an cu campioana Omanului, Al-Seeb.

Ilie Stan va antrena din nou în Oman, o echipă pe care a mai condus-o în urmă cu aproape 20 de ani

”Iliesta” a fost prezentat oficial ieri, 3 iulie 2022, la noua sa echipă, unde are planuri mari.

”Este pentru a treia oară când o antrenez pe Al-Seeb. După 17 ani am revenit aici și pot spune că s-au schimbat multe lucruri în bine, în special în infrastructură. Am semnat pe un an, am o mare responsabilitate, ținând cont că am preluat echipa campioană. Vreau să aduc în staff și unul sau doi antrenori români. Vom fi angrenați în patru competiții, vom debuta în Supercupă, apoi campionat, Cupă, dar și în preliminariile Cupei Campionilor Asiei. Sper să fac treabă bună aici, pentru că vin după o perioadă extrem de dificilă la FC Brașov, unde se știe ce probleme am avut”, a spus Ilie Stan.

Ilie Stan a mai antrenat-o pe Al-Seeb între anii 2003 și 2004.

Ca antrenor, Ilie Stan a fost ”secund” la Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Al-Shabab (Oman), Al-Ittihad (Arabia Saudită), cât și naționala României, în două rânduri, în 2002 și 2004, iar ca ”principal” a condus echipele UTA, FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu, Victoria Brănești, CS Mioveni, Steaua (actuala FCSB), Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Al Urooba (Emiratele Arabe Unite), Zakho (Iraq), Farul Constanța, Al-Shamal (Qatar), ASA Târgu Mureș, Foolad (Iran), SCM Gloria Buzău și din nou FC Brașov (o altă echipă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Adi MARICA 04 Jul. 2022, 10:49 Liga 2
Pe aceeași temă