Iftime tună!: „Poverlovici și Dinu au fost mămăligi”

13 Sep. 2011, 16:03 Liga 2
Iftime tună!:**

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani este extrem de dezamăgit de prestația jucătorilor cu contracte mari. El a spus că fundașii centrali Poverlovici și Dinu au fost mămăligi la Galați în timp ce Marius Matei are probleme medicale de câte ori trebuie să joace.

„Ei au fost mămăligi. Avem doi fundași centrali cărora le plătesc o groază de bani față de Țabără și Atudorei cărora le plăteam un sfert și jucau la fel de prost. Mai prost de atât nu se poate juca”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat: „Nu mai vorbesc de Marius Matei pe care îl doare capul, inima, ficatul numai când trebuie să joace fotbal. Sunt fotbaliști cu pretenții. Nu spun de Edi Sandu sau Boroștean”.

În ceea ce îi privește pe Matiș și Chișu, oficialul botoșănean spune că sunt jucători buni, de perspectivă dar cărora le trebuie timp pentru a progresa. Valeriu Iftime consideră că FC Botoșani nu se poate baza pe doi jucători de 20 de ani care au evoluat până acum în liga a III-a.

„E păcat că dau în cei doi copii. Sunt cei mai buni juniori sau jucători sub 21 de ani pe care i-am avut. Din păcate nu poți să faci minuni cu ei. Atrenorul de la Galați a schimbat în timpul meciului, noi nu am schimbat și aici e o chestie de antrenor și de tactică”.

De data asta antrenorul a greșit

Principalul finanțator al FC Botoșani va discuta cu antrenorul principal pentru a vedea cum explică acesta jocul slab al echipei și eșecul de la Galați. Valeriu Iftime spune că încă nu a luat o decizie și nici nu a avut discuții cu un alt tehnician.

„Eu știam că jucăm prost afară dar chiar așa de prost… Echipa oricum joacă slab dar de data asta antrenorul a greșit. Nu a schimbat. A făcut schimbare în minutul 90. E prea vizibil pentru cineva care știe sau nu știe fotbal că nu trebuia făcut așa ceva. Soluția este ca antrenorul să își reconsidere poziția și dacă știe să facă treabă la Botoșani îl țin cu mare plăcere iar dacă nu să plece acasă și găsesc altul”, a spus Valeriu Iftime.

„Nu am avut discuții cu alți antrenori. Vreau să discut în primul rând cu el. Eu spun deschis situația în care ne aflăm. La meciul de sâmbătă nu sunt lucruri pardonabile pentru antrenor. Asta este părerea mea și o să îi spun. Să văd ce explicație are. Dacă are explicație pentru schimbarea din minutul 90 Boroștean cu Vrabie înseamnă că am luat-o razna eu. Dacă are vreo explicație că ține doi juniori în atac când ești condus cu 2-0 iar sunt eu razna. Chiar nu mai înțeleg nimic. Vreau să spună ce a gândit”, a adăugat oficialul botoșănean.

Sursa: btonline.ro

13 Sep. 2011, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă