Ieșenii, optimiști înaintea derby-ului cu Rapid: „Vom juca la victorie”

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 13 Mar. 2014, 19:10 Liga 2
Ieșenii, optimiști înaintea derby-ului cu Rapid:**

CSMS abordează marele derby al seriei, cu Rapid, cu un moral excelent după cele trei victorii obținute în tot atâtea meciuri în 2014. Cele șase puncte obținute în deplasare cu FC Clinceni și Unirea Slobozia i-au urcat pe ieșeni în fruntea clasamentului play-off, iar trupa din Copou speră să continue seria de excepție cu un nou rezultat favorabil, în Giulești.

Antrenorul Marius Lăcătuș a declarat că elevii săi vor aborda jocul cu Rapid la victorie, dar nu neagă că ia în calcul și varianta unui egal. „Sper ca jucătorii să rămână concentrați și cu picioarele pe pământ după aceste trei victorii. În Giulești nu mergem ca mielul la tăiere de Paște, vrem să obținem maximum de puncte. În funcție de modul cum vom evolua, vom vedea dacă ne vom mulțumi la final cu un egal. Respect întreaga echipă Rapid, nu-mi este frică de un anume jucător. Chiar dacă va juca sau nu Daniel Niculae, stoperii noștri trebuie să-și facă datoria”, a declarat Marius Lăcătuș.

Meci de șase puncte

Președintele executiv Florin Prunea a subliniat și el importanța partidei din Giulești, afirmând că o eventuală victorie la București ar avea o valoare dublă.
„Ne așteaptă un meci foarte important cu Rapid, practic va fi un meci de șase puncte. Sper ca echipa să continue parcursul bun și să obținem un rezultat pozitiv. Mă aștept la o primire foarte bună în Giulești, așa cum se întâmplă de obicei pe acel stadion, care are un farmec aparte. Nu ai cum să te simți fotbalist sau conducător dacă nu ai trecut pe stadionul de acolo”, a punctat Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 13 Mar. 2014, 19:10 Liga 2
Pe aceeași temă