Iașiul dezminte acuzațiile de blat dinspre CF Brăila

23 Sep. 2011, 14:50 Liga 2
Iașiul dezminte acuzațiile de blat** dinspre CF Brăila

După ce clubul CF Brăila a acuzat gruparea din Copou că vrea să blătuiască meciul de la Dunăre, de sâmbătă, oficialii CSMS au dezmințit printr-un comunicat de presă acuzele.

„Față de acuzațiile aduse de Ion Viorel, antrenorul CF Brăila, într-o declarație dată pentru Radio GSP, conducerea CSMS Iași face următoarele precizări:
– nicio persoană din cadrul clubului ieșean nu a luat legătura cu membrii conducerii grupării brăilene sau cu jucători ai CF Brăila; Nu stă în obiceiul clubului ieșean un asemeanea gen de acțiune, iar dacă ar fi să respectam adevărul, cu ani în urmă, brăilenii au dorit să folosească metode neregulamentare pentru un joc cu Iașul, iar acest lucru a fost dovedit.
– schimbarea arbitrilor la partida de sâmbătă dintre CF Brăila și CSMS Iași a fost decisă de către CCA și s-a referit doar la arbitrii asistenți și observatori care erau constănțeni, iar unele formații din Constanța sunt în luptă directă cu CSMS Iași pentru promovare. O asemenea decizie nu stă la îndemâna unui club, iar acuzele în acest sens nu-și au suport în realitate.

În cazul în care domnul Ion Viorel, al cărui proiect de promovare al Brailei nu ne afectează cu nimic, nu prezintă probe cu care să susțină declarațiile date, vom acționa în consecință, sesizând instanțele sportive și civile. De fapt vom trimite la comisiile FRF o sesizare privind acțiunea lui Ion Viorel. Se pare că domnia sa dorește, cu orice preț, să pună presiune pe o dispută care ar trebui să se regleze pe teren și nu prin declarații media” a declarat Leo Grozavu, managerul CSMS Iași, într-un comunicat.

Articol scris de Narcis Pohoață

23 Sep. 2011, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă