Ianis Zicu, acuze dure pentru Mugurel Cornățeanu la finalul meciului de la Iași, apoi s-a ridicat și a plecat de la conferința de presă. ”A stat în spatele la o sută de antrenori doar ca să îi lucreze”

Narcis POHOAȚĂ 28 Aug. 2022, 14:54 Liga 2
Ianis Zicu, acuze dure pentru Mugurel Cornățeanu la finalul meciului de la Iași, apoi s-a ridicat și a plecat de la conferința de presă. ”A stat în spatele la o sută de antrenori doar ca să îi lucreze”

Antrenorul Concordiei Chiajna, Ianis Zicu (38 de ani), a lansat acuze dure, în timpul conferinței de presă de la finalul meciului disputat sâmbătă de echipa sa la Iași, la adresa antrenorului secund al Politehnicii, Mugurel Cornățeanu, fost colaborator al său la Farul, actuala Unirea Constanța.

Zicu, acuze dure la adresa lui Cornățeanu: ”Un antrenor care a stat în spatele la 100 de antrenori doar ca să îi lucreze..”

Cei doi, Zicu și Cornățeanu, s-au contrat verbal în timpul partidei terminate cu victoria Politehnicii cu 2-1, având polițe de plătit după perioada în care au lucrat la echipa din Constanța, pe când era patronată de Ciprian Marica.

”Cu domnul Cornățeanu ce ați discutat?”, a fost întrebarea care l-a făcut pe Ianis Zicu să reacționeze.

”Cu domnul Cornățeanu să vorbesc eu? Cu un antrenor care a stat în spatele la o sută de antrenori doar ca să îi lucreze… Ce să vorbesc eu cu el? Pentru mine, oameni sinceri și curați sunt aceștia care își asumă niște lucruri, au responsabilitate și când lucrurile nu merg pleacă primii. El e singurul care stă prin spatele la toți antrenorii și așteaptă să vorbească și să ciripească.

L-am avut la Farul, supervizor, să spun așa, mi l-au pus Marica și Curt, pentru că avea Licență PRO. Eu nu l-am băgat în seamă, pentru că nu aveam ce să discut cu el. Atâta timp cât un om nu este sincer, nu are de ce să stea lângă mine. Lângă mine stau doar oamenii care sunt drepți, care vorbesc și care nu au niciun fel de interes, de niciun fel. Nu sunt mulțumit de oamenii care stau și se mulțumesc doar ca să primească un salariu. Pentru mine aceștia nu sunt oameni. Sau cei care plimbă vorba din vestiar… Merci frumos, la revedere!”, a spus Zicu, care s-a ridicat de pe scaun și a plecat val-vârtej din conferință.

În aceeași conferință, Ianis Zicu a mai spus că este dispus să plece de la Concordia Chiajna dacă șefii clubului consideră că acest lucru ar fi benefic echipei.

Claudiu Niculescu: ”Eu nu simt asta, lucrez foarte bine cu Mugur”

Legat de acuzele pe care Ianis Zicu i le-a adus colaboratorului său Mugurel Cornățeanu, Claudiu Niculescu, antrenorul principal al Politehnicii Iași, a declarat că nu cunoaște aceste detalii și că el lucrează bine cu antrenorul secund.

”Îmi pare rău pentru Ianis, am fost colegi, am vorbit puțin cu el după meci. Asta e viața antrenorilor, din păcate. Așa le așază universul probabil (n.r. – poate pleca după un eșec în fața lui Claudiu Niculescu). Dar nu ar trebui să plece din punctul meu de vedere. Abia este etapa a 4-a. Dar să spun sincer, nu mă interesează ce se întâmplă la Chiajna.

Despre Mugur… wow, nu știu ce să zic despre aceste declarații. Eu nu simt asta, lucrez foarte bine cu Mugur și se vede asta în rezultate”, a comentat Claudiu Niculescu.

Mugurel Cornățeanu (50 de ani) a fost fotbalist în mai multe rânduri la Farul Constanța și Callaris Mangalia, ori la Portul Constanța sau Petrotub Roman, dar și la Steaua, pentru o scurtă perioadă în anul 1998, iar ca antrenor a activat la Callatis, Fortuna Poiana Câmpina, Dinamo 2, juniorii Farului Constanța și la Academia Gheorghe Hagi, la Concordia Chiajna 2, Voința Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești, nicăieri nereușind să aibă rezultate importante. A fost secund la Callatis, FC Botoșani, Petrolul Ploiești și acum e la Poli Iași.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-dispus-sa-se-desparta-de-concordia-chiajna-dupa-esecul-cu-poli-iasi-sunt-foarte-sincer-si-foarte-direct-antrenorul-acuze-dure-pentru-un-colaborator-din-stafful-lui-cla-19242764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-rusescu-a-debutat-pentru-concordia-chiajna-dar-nu-a-purtat-noroc-ilfovenii-au-pierdut-cu-poli-iasi-dar-au-marcat-printr-un-fotbalist-adus-peste-noapte-19242765

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-descatusat-dupa-succesul-cu-concordia-sunt-3-puncte-mari-baietii-mi-au-facut-o-mare-bucurie-antrenorul-sustine-ca-nu-a-avut-polite-de-platit-eu-nu-joc-19242907

https://liga2.prosport.ro/seria-1/harrison-asul-din-maneca-lui-claudiu-niculescu-poli-iasi-a-castigat-derby-ul-cu-concordia-chiajna-si-a-urcat-pe-podium-in-liga-2-englezul-moldovenilor-a-decis-soarta-meciului-19242699

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-meci-important-la-iasi-la-slatina-unirea-slobozia-va-incerca-sa-ramana-singura-echipa-cu-punctaj-maxim-dinamo-unirea-dej-incepe-la-1130-19242610

Narcis POHOAȚĂ 28 Aug. 2022, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă