„I-am simțit dornici de revanșă”. Sucevenii sunt montați să învingă UTA la debutul pe teren propriu

Marius ANGHEL 11 Aug. 2016, 15:05 Liga 2

Fotbaliștii Forestei se pregătesc în această săptămână cu gândul de a face uitat cât mai repede eșecul usturător din etapa inaugurală a sezonului, cu Unirea Tărlungeni, iar cel mai potrivit prilej pentru acest lucru nu poate fi decât meciul de sâmbătă, de pe Areni, împotriva formației UTA Bătrâna Doamnă.

„Am mers în vestiar și am vorbit cu jucătorii. Toată lumea este conștientă că a fost un meci mai puțin reușit. I-am simțit dornici de revanșă și le-am transmis că nu mai avem voie să repetăm greșelile din prima etapă. În mod sigur va veni multă lume la stadion, iar fanii vor să vadă determinare și o mare dorință de victorie. Nu avem voie să ne facem de râs”, a declarat președintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

În privința lotului de jucători, antrenorul Adrian Iencsi va putea conta și pe serviciile jucătorilor Andrei Cerlincă și Constantin Mihăiță, care nu fuseseră buni de joc pentru partida cu Unirea Tărlungeni. În ceea ce îi privește pe portarul Vlad Hânțescu și fundașul central Constantin Ferariu, situația contractuală nu a fost încă rezolvată, astfel că legitimarea lor ar putea să mai întârzie câteva zile.

În altă ordine de idei, la antrenamentul de ieri al Forestei a participat și mijlocașul sucevean Cătălin Strugariu, care a evoluat ultima oară pentru Aerostar Bacău, după ce mai trecut pe la Sporting, SC Bacău și Rapid Suceava. „Plecarea lui Burcă la FC Botoșani, cu doar două zile înainte de meciul cu Tărlungeni, ne-a lăsat puțin descoperiți în centrul apărării. Suntem în căutarea unui alt apărător central, am demarat câteva discuții și sper ca în cel mai scurt timp să reușim să ne acoperim și pe acest post”, a precizat Dorin Goian.

10 lei va costa biletul de intrare la meciul de sâmbătă, cu UTA, de pe Areni, care va începe la ora 11:00. Intrarea copiilor va fi liberă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 11 Aug. 2016, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă