Helmut Duckadam decide parcursul echipei UTA în play-off-ul de promovare! ”Eroul de la Sevilla” va reprezenta echipa arădeană la tragerea la sorți

Liga2.ro 17 Jun. 2020, 10:34 Liga 2
Helmut Duckadam decide parcursul echipei UTA în play-off-ul de promovare! ”Eroul de la Sevilla” va reprezenta echipa arădeană la tragerea la sorți

Profitând de recenta demisie a lui Helmut Duckadam (61 de ani) din funcția de preşedinte de imagine al FCSB, clubul UTA i-a propus „Eroului de la Sevilla” să îl reprezinte la tragerea de sorți a țintarului play-off-ului ligii secunde, de astăzi, de la ora 12:00, de la Casa Fotbalului.

Fără să se gândească, fostul goalkeeper originar din comuna arădeană Semlac a răspuns pozitiv, urmând să tragă numărul de ordine al „roș-albilor”, pecetluind parcursul elevilor lui Laszlo Balint în cele cinci ”finale” ale play-off-ului de promovare.

Cel care a discutat cu Duckadam la telefon a fost Alexandru Meszar, părintele noului proiect UTA. „Suntem onorați și-i mulțumim domnului Helmut Duckadam pentru că a acceptat să ne reprezinte la tragerea la sorți de mâine, de la ora 12”, a declarat Meszar pentru Sport Arad.

Helmut Duckadam o vrea pe UTA în Liga 1

Prezent, la începutul acestui an, la inaugurarea unui magazin în Arad, Helmut Duckadam spunea că o așteaptă pe „Bătrâna Doamnă” în Liga 1. „Am urmărit și apreciat evoluția bună a echipei din Arad, mă bucur că are un staff tehnic foarte bun, un antrenor cu calitate. Îmi place chiar foarte mult de el și am numai referințe bune. Echipa e și ea competitivă, sper să nu facă pași greșiți în acest an și să promoveze în Liga 1”, declara fostul fotbalist, câștigător de Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986.

În play-off-ul de promovare din Liga 2, UTA Arad va întâlni echipele CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid.

Sursa: Sport Arad

Liga2.ro 17 Jun. 2020, 10:34 Liga 2
Pe aceeași temă