Hagi, patron-antrenor? „Dacă Viitorul promovează la vară în Liga I, atunci voi prelua eu echipa”

26 Oct. 2011, 00:43 Liga 2
Hagi, patron-antrenor?**

Gigi Becali a încercat după demisia lui Roni Levi să-l aducă pe banca tehnică a Stelei pe Gică Hagi, dar Victor Becali i-a spus încă de la început că nu are nicio șansă de izbândă. Motivul? Impresarul știa foarte bine că fostul mare internațional dorește să preia Viitorul Constanța dacă această formație va reuși promovarea la finele acestui campionat.

Gică Hagi va antrena din nou din vara anului viitor. Dacă nu va primi vreo ofertă mai consistentă de afară, „Regele” va prelua echipa sa din Liga a II-a, Viitorul Constanța, însă numai dacă aceasta va promova pe prima scenă. Hagi a vorbit despre proiectele sale: „În primul rând, orice club care dorește marea performanță trebuie să aibă un centru de copii și juniori foarte puternic din toate punctele de vedere”, și-a început Hagi discursul, după care a mărturisit: „Apoi, în fișa postului antrenorului principal al primei echipe este bine să-i fie specificat că promovarea unui jucător-doi din propria pepinieră trebuie să fie prioritară. În acest mod poți contribui la bugetul viitor de transferuri al patronului respectiv. Altfel, ce facem? Scoate patronul ani de ani ban de la el? E criză, nu?”, a explicat Hagi.

Nu poate fi patron la o echipă și antrenor la alta

În final, „Regele” a vorbit și despre viitoarea sa destinație, după ce ultima echipă pe care a antrenat-o a fost Galatasaray. „Dacă Viitorul Constanța promovează la vară în Liga I, atunci voi prelua eu echipa. De ce? Păi nu am cum să mă mai duc la o altă formație din Liga I dacă eu sunt patron la Viitorul”, a încheiat Hagi.

2 este locul ocupat de Viitorul Constanța în Seria I a Ligii a II-a după 10 etape

Gică Hagi nu mai antrenează din martie 2011, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Galatasaray

Articol scris de Daniel VLAD

26 Oct. 2011, 00:43 Liga 2
Pe aceeași temă