Grozavu garantează promovarea dacă CSMS are sprijinul ieșenilor

12 Aug. 2011, 15:46 Liga 2
Grozavu garantează promovarea** dacă CSMS are sprijinul ieșenilor

Au mai rămas doar 8 zile până la startul unui nou sezon în liga secundă, sezon în care ieșenii așteaptă promovarea Clubului Sportiv Municipal Studențesc (CSMS) în Liga I. La antrenamentele echipei se simte deja tensiunea debutului, managerul Leo Grozavu făcând un apel la ieșeni să vină în număr cât mai mare alături de CSMS. Tocmai de aceea nici prețurile biletelor nu vor fi prea mari. Cel mai probabil, un bilet la tribune va costa 10 lei, iar la peluze 5 lei.

„Îi aștept pe ieșeni în număr cât mai mare alături de echipă. Avem nevoie de sprijinul lor și de un pic de răbdare. Dacă vom avea sprijinul ieșenilor și un pic de răbdare, eu cred cu tărie că această echipă poate realiza ce și-a propus – promovarea în Liga I. Normal că lumea este dezamăgită pentru că Poli a retrogradat în liga secundă, pentru că sezonul trecut s-a ratat promovarea. Totuși, la Iași s-a făcut un lucru important după retrogradare, avem o echipă nouă. Bine că nu s-a întâmplat ca la Craiova, să dispară de tot fotbalul”, a declarat managerul CSMS Iași, Leo Grozavu.

Fotbaliștii ieșeni continuă antrenamentele, dar au un program mai lejer astăzi și mâine. Luni, marți și miercuri, Marius Baciu a condus câte două antrenamente în fiecare zi, iar joi și vineri este programată doar câte o ședință de pregătire.

Mâine dimineață, de la ora 11.00, pe Stadionul Emil Alexandrescu, CSMS va disputa ultimul meci din perioada de pregătire, acasă cu CSM Pașcani (Liga a III-a), partida la care intrarea spectatorilor va fi liberă.

Conducătorii clubului încearcă să mai transfere un fundaș stânga, după ce soluțiile Siminic și Florea nu au dat randament. De asemenea, până la startul campionatului, ieșenii ar putea renunța la unul doi jucători. „E posibil ca până începe noul sezon să mai transferăm ceva, poate un fundaș stânga. Oricum, cred că avem un lot echilibrat și putem începe sezonul fără probleme”, a adăugat Leo Grozavu.

Sursa: Bună Ziua Iași

12 Aug. 2011, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă