Grozavu e încă manager! Iașiul nu are bani să-i rezilieze contractul

09 Dec. 2011, 13:36 Liga 2
Grozavu e încă manager!** Iașiul nu are bani să-i rezilieze contractul

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Studențesc (CSMS) Iași nu a reușit să scape ieri de managerul sportiv Leo Grozavu. Deși fostul fotbalist al Ceahlăului și al lui Dinamo a fost mai mult decât elegant și a acceptat să plece de la Iași, fără să mai ceară banii prevăzuți în contract drept clauză de reziliere în cazul demiterii, șefii CSMS nu fac rost de bani să-i achite salariul lui Grozavu.

Acesta ar trebui să primească banii la zi, adică aproximativ 3 mii de euro, dar oamenii lui Nichita din fruntea CSMS nu au făcut rost nici de această sumă. În aceste condiții, rezilierea contractului dintre clubul ieșean și managerul Leo Grozavu nu a fost semnată nici ieri. „Nu vreau să comentez foarte multe lucruri pe această temă. Am zis că nu am nevoie de banii din clauza de reziliere, ca să-i las să-și ia Iașul jucători. Nu am reziliat încă înțelegerea cu CSMS, dar sper ca acest lucru să se întâmple mâine (astăzi – n.r.)”, a declarat, aseară, Leo Grozavu.

Reamintim că miercuri, într-o ședință secretă, managerul sportiv al CSMS Iași, Leo Grozavu, a fost demis de Comitetul Director, iar Ionuț Popa a primit prerogative de manager general. Pentru că nu aveau destule argumente pentru decapitarea lui, Grozavu nu a fost chemat la ședință, ci doar informat la final că nu mai este manager la CSMS. Interesant este că Leo Grozavu a fost angajat de primarul Nichita, cel cu care și-a negociat și contractul, dar acum edilul, în stilul său caracteristic, s-a spălat pe mâini și a pasat pisica la membrii Comitetului Director, care au avut de executat o comandă fermă de la Palatul Roznovanu.

Executați au fost și nouă jucători, Dani, Florea, Boeștean, Ghindaru, Aldea, Marinkovic, Paul Tincu, Pavăl și Bâlbă, în timp ce Ghiceanu și Nalați vor fi păstrați dacă nu sunt aduși alți jucători mai buni pe posturile lor. Fotbaliștii sunt acum în vacanță, dar vor reveni la pregătiri pe 15 ianuarie 2012. Dacă va fi zăpadă, Ionuț Popa a solicitat un cantonament la Moneasa, altfel Tudor și compania se vor pregăti la stadionul Emil Alexandrescu.

Sursa: Bună Ziua Iași

Foto: Eduard BLAGA

09 Dec. 2011, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă