Gol de aur!

Liga2.ro 10 Nov. 2008, 16:15 Liga 2
Gol de aur!

Titularizat in linia mediană de Florin Marin, juniorul de 17 ani, George Sofroni, a marcat unicul gol al meciului cu Modelu și a bifat prima sa reușită din acest sezon. Transferat în iarna trecută de la echipa romașcană Laminorul, Sofroni a bifat până acum două convocări la lotul național „Under 17” al României.

„Sunt hotărât să nu dezamăgesc pe nimeni. Golul de la Modelu îmi dă mare încredere pentru viitor. Am venit aici să mă pregătesc și să joc titular. Ceahlăul m-a vrut în această iarnă și am semnat un contract pe trei ani cu ei, pentru că au cele mai bune condiții în care mă pot pregăti. Dacă cei de la lotul under-17 m-au chemat a doua oară, înseamnă că le-a plăcut de mine. Prezența mea acolo este a doua realizare din acest an, prima fiind reprezentată de transferul de la Laminorul Roman, care activează în liga a treia, la Ceahlăul, în prima ligă. Îmi doresc să ne calificăm la Campionatul European din 2008”, a declarat Sofroni.

Tehnicianul Florin Marin s-a declarat mulțumit, la rându-i de tinerii Ceahlăului, care au devenit titulari la Ceahlăul în acest sezon, adaptându-se la rigorile ligii a II-a într-un timp foarte scurt. Florin Marin crede că toate declarațiile date împotriva echipei sale, sunt răutăcioase, deoarece nimeni nu credea la începutul campionatului că Ceahlaul va deveni principala candidată la promovare și nu fac altceva decât să minimalizeze meritele tinerilor săi jucători.

„Sunt hotărât să nu dezamăgesc pe nimeni. Golul de la Modelu îmi dă mare încredere pentru viitor. Am venit aici să mă pregătesc și să joc titular. Ceahlăul m-a vrut în această iarnă și am semnat un contract pe trei ani cu ei, pentru că au cele mai bune condiții în care m pot pregăti”, a declarat George Sofronie.

Articol scris de Cristi Soroceanu

 

Liga2.ro 10 Nov. 2008, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă