Gol de aur!

10 Nov. 2008, 16:55 Liga 2
Gol de aur!

Titularizat in linia mediană de Florin Marin, juniorul de 17 ani, George Sofroni, a marcat unicul gol al meciului cu Modelu și a bifat prima sa reușită din acest sezon. Transferat în iarna trecută de la echipa romașcană Laminorul, Sofroni a bifat până acum două convocări la lotul național "Under 17" al României.

"Sunt hotãrât sã nu dezamãgesc pe nimeni. Golul de la Modelu îmi dă mare încredere pentru viitor. Am venit aici sã mã pregãtesc și sã joc titular. Ceahlãul m-a vrut în aceastã iarnã și am semnat un contract pe trei ani cu ei, pentru cã au cele mai bune condiții în care mã pot pregãti. Dacã cei de la lotul under-17 m-au chemat a doua oarã, înseamnã cã le-a plãcut de mine. Prezența mea acolo este a doua realizare din acest an, prima fiind reprezentatã de transferul de la Laminorul Roman, care activeazã în liga a treia, la Ceahlãul, în prima ligã. Îmi doresc sã ne calificãm la Campionatul European din 2008", a declarat Sofroni.

Tehnicianul Florin Marin s-a declarat mulțumit, la rându-i de tinerii Ceahlăului, care au devenit titulari la Ceahlăul în acest sezon, adaptându-se la rigorile ligii a II-a într-un timp foarte scurt. Florin Marin crede că toate declarațiile date împotriva echipei sale, sunt răutăcioase, deoarece nimeni nu credea la începutul campionatului că Ceahlaul va deveni principala candidată la promovare și nu fac altceva decât să minimalizeze meritele tinerilor săi jucători.

"Sunt hotãrît sã nu dezamãgesc pe nimeni. Golul de la Modelu îmi dă mare încredere pentru viitor. Am venit aici sã mã pregãtesc și sã joc titular. Ceahlãul m-a vrut în aceastã iarnã și am semnat un contract pe trei ani cu ei, pentru cã au cele mai bune condiții în care mã pot pregãti"
, a declarat George Sofroni.

 

articol scris de Cristi SOROCEANU

10 Nov. 2008, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă