Goian face un apel către suporterii suceveni înaintea meciului cu UTA. „Este prilejul potrivit”

Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 13:56 Liga 2
Goian face un apel către suporterii suceveni înaintea meciului cu UTA.**

Sâmbătă, de la ora 11:00, Foresta Suceava are programată, pe teren propriu, prima partidă oficială în Liga 2 de la schimbarea denumirii din Rapid CFR. Va fi, totodată, și primul joc în care Dorin Goian se va afla în tribună în calitate de președinte al clubului, meciul cu UTA Bătrâna Doamnă urmând a fi televizat.

Foresta va juca primul meci pe Areni în acest sezon după ce etapa trecută a fost învinsă cu 4-1 la Ștefăneștii de Jos de Unirea Tărlungeni. Dorin Goian face un apel către suporterii suceveni și cere sprijinul lor la începutul acestui nou proiect.

„Sper ca suporterii suceveni să vină în număr cât mai mare pe stadion, pentru că această echipă, aflată la început de drum, are nevoie de iubirea și de suportul fanilor. Scopul pentru care am acceptat această provocare este acela de a aduce din nou Suceava în lumea bună a fotbalului românesc. Nu va fi ușor și sunt conștient că avem multe greutăți de trecut. Avem mare nevoie să știm că fanii sunt alături de noi, că ne bucurăm de suportul lor, iar partida de sâmbătă, cu UTA, este prilejul potrivit pentru a-și demonstra atașamentul față de această echipă și față de noul proiect fotbalistic de la Suceava”, a declarat, citat de monitorulsv.ro, președintele Forestei Suceava, Dorin Goian.

Adversarul Forestei de sâmbătă, UTA Bătrâna Doamnă, a remizat în prima etapă pe teren propriu, 2-2 cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 13:56 Liga 2
Pe aceeași temă