Goian a dezvăluit motivul pentru care Foresta n-a avut niciun reprezentant la ședința cluburilor din Liga 2. „Nu mi se pare normal acest lucru”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 15:31 Liga 2
Goian a dezvăluit motivul pentru care Foresta n-a avut niciun reprezentant la ședința cluburilor din Liga 2.**

17 reprezentanți ai cluburilor din eșalonul secund, din totalul de 20, s-au întâlnit miercuri la Casa Fotbalului pentru a discuta despre suma de 350 de mii de euro oferită de RCS & RDS pentru opțiunea de a transmite trei meciuri pe etapă, cât și despre modul de împărțire a acesteia. Între cele trei cluburi care n-au avut niciun trimis la această reuniune se află Foresta Suceava, alături de ASU Poli Timișoara și Olimpia Satu Mare.

„Am ales să nu participăm, în condițiile în care cei de la Departamentul de Competiții al FRF ne-au trimis o notificare marți după-amiază, în care ni se cerea să ne prezentăm la București a doua zi. Nu mi se pare normal acest lucru, cred că asemenea înștiințări trebuiesc trimise mai din timp. Avem și noi probleme de rezolvat pe aici, nu se poate să fim anunțați așa din scurt, doar cu câteva ore înainte. Suntem totuși la 500 de kilometri de București, nu stăm la Afumați sau Berceni”, a declarat președintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

În urma ședinței de la sediul FRF, s-a stabilit că fiecare divizionară secundă va încasa câte 5.000 de euro acum, 8.000 de euro în pauza de iarnă, iar restul sumei rămase, de 90.000 de euro, se va împărți între echipe în funcție de locurile ocupate la finalul sezonului actual. Astfel, doar ocupantele locurilor 1-15 vor mai lua bani, urmând ca echipele care vor retrograda să rămână doar cu cei 13.000 de euro primiți în primele două tranșe.

„Este cam puțin față de promisiunile făcute înainte de startul sezonului”, s-a mărginit să declare pe marginea acestui subiect Dorin Goian.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă