Andrei Prepeliță s-a întors ca adversar în Slatina natală și a învins! Partidă cu mari emoții pentru antrenorul Gloriei Buzău: ”Mi-aş dori meciuri mai nespectaculoase”

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 16:40 Liga 2
Andrei Prepeliță s-a întors ca adversar în Slatina natală și a învins! Partidă cu mari emoții pentru antrenorul Gloriei Buzău: ”Mi-aş dori meciuri mai nespectaculoase”

Andrei Prepeliță s-a întors în orașul natal, Slatina, ca adversar. A venit, alături de Gloria Buzău, pentru partida cu echipa din localitate, din runda a 9-a de Liga 2. A avut câștig de cauză fostul mijlocaș, buzoienii învingând la limită, scor 2-1.

A fost un meci spectaculos, după cum a declarat Prepeliță, iar Gloria Buzău a fost aproape să nu plece cu toate punctele din Slatina chiar dacă a avut 2-0 pe tabelă.

Gloria Buzău, victorie contra CSM Slatina, scor 2-1, în etapa a 9-a de Liga 2

Gloria Buzău și-a respectat statutul și a intrat cu 1-0 la cabine, marcând la două minute după prima jumătate de oră, prin Andreas Mihaiu, acesta având o execuție personală de excepție: șut din prima de la aproximativ 25 de metri. Cele 45 de minute au fost terminate pe plus de oaspeți, dar și startul părții secunde a fost unul bun.

Trupa lui Prepeliță a avut 2-0 pe tabelă contra formației lui Daniel Oprescu, marcând în minutul 46, prin Adi Chică-Roșă. Partida părea jucată, dar Gloria Buzău a avut emoții mari după ce a dublat avantajul.

A revenit pe tabelă CSM Slatina în minutul 55, prin Ionuț Mitran, iar în minutul 60 oltenii chiar puteau egala. Au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar Cătălin Doman nu l-a putut învinge pe portarul Alexandru Greab de la punctul cu var.

  • Gloria Buzău: Greab – Pashov (Wiktorski 63′), Georgiev (I. Șerban 63′), Dobrosavlevici, Sg. Pîrvulescu (Sălceanu 74′) – Trebotic (cpt.) – Mihaiu, Mat. Tănasă, Cr. Dumitru, Val. Dumitrache (Pervan 74′) – Chică-Roșă (Radic 74′)
    Rezerve neutilizate: Haymamba – Patapis, Brîncoveanu, V. Angelov

Andrei Prepeliță, emoții mari în CSM Slatina – Gloria Buzău: ”Mi-aş dori meciuri mai nespectaculoase”

Andrei Prepeliță a recunoscut că a trăit cu mari emoții partida, făcând trimitere chiar la meciul cu Steaua, de pe teren propriu, terminat la egalitate, scor 4-4. Își dorește ca astfel de dueluri spectaculoase să nu o mai implice pe Gloria Buzău, dar în cele din urmă a recunoscut că importante sunt cele trei puncte.

Referitor la CSM Slatina, Prepeliță a lăudat adversara din runda a 9-a de Liga 2. A declarat că este o formație solidă, care cu greu poate fi învinsă.

Sincer, mi-aş dori meciuri mai nespectaculoase. Şi cu o etapă înainte am avut tot un astfel de meci, în care am ajuns la pragul de sus al tensiunii, 4-4, acum la fel, am avut 2-0 şi în loc să avem mai multă grijă, am trăit din nou cu emoţii, până la final. Dar, sunt trei puncte, în lupta asta pentru puncte sunt importante pentru noi.

Ştiam că Slatina este o echipă bună, am jucat şi în pregătire cu ea, şi rezultatele ei de până acum confirmă asta, este foarte bine organizată, are jucători cu calitate, ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu.

Din acest motiv i-am şi felicitat pe băieţi, pentru că am câştigat pe un teren unde se câştigă foarte greu”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Andrei Prepeliţă, conform News Flux.

Gloria Buzău, momentan pe podiumul Ligii 2

Acum, Gloria Buzău este pe locul 3, cu 18 puncte, cu două puncte peste locul 4, CS Mioveni. Este la egalitate cu locul 2, Unirea Slobozia (care nu a jucat încă în runda a 9-a), și e la două lungimi de liderul CSC Șelimbăr (și ea fără meci disputat momentan în runda în curs).

În etapa următoare, echipa lui Andrei Prepeliță va juca tot în deplasare, contra Concordiei Chiajna.

După 0-0 în deplasare la CS Mioveni, 2-1 acasă cu CS Tunari și 1-1 în deplasare la Chindia Târgoviște, Gloria Buzău a bifat trei victorii la rând în Liga 2, în etapele 4, 5 și 6, primele două înainte de pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale.

A învins cu 1-0 Metaloglobus, pe teren propriu, a trecut cu 4-2 de Unirea Dej, în deplasare, iar apoi a învins, pe teren propriu, CSM Alexandria, scor 1-0. A urmat remiza spectaculoasă contra Stelei, scor 4-4, de pe teren propriu, iar acum victoria cu CSM Slatina din deplasare, scor 2-1.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-esec-si-cu-gloria-buzau-1-2-in-etapa-a-9-a-de-liga-2-19288021

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-in-extremis-la-dej-19288003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-9-liga-2-19287899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-avut-2-0-dar-a-fost-egalata-de-alexandria-pe-final-19287995

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă