CSM Slatina, în pierdere de turație. Al doilea eșec la rând în Liga 2, dar Daniel Oprescu e de părere că înfrângerea cu Gloria Buzău a fost nedreaptă: ”Două neatenţii şi un penalty ratat au făcut diferenţa”

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 16:10 Liga 2
CSM Slatina, în pierdere de turație. Al doilea eșec la rând în Liga 2, dar Daniel Oprescu e de părere că înfrângerea cu Gloria Buzău a fost nedreaptă: ”Două neatenţii şi un penalty ratat au făcut diferenţa”

CSM Slatina a înregistrat al doilea eșec la rând în Liga 2. A pierdut și în runda a 9-a, 1-2 cu Gloria Buzău, după ce în etapa trecută cedase și în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1.

Oltenii au intrat la cabine cu 0-1, dar au avut și un penalty ratat în partea a doua a partidei cu Gloria Buzău.

CSM Slatina, eșec și cu Gloria Buzău, 1-2, în etapa a 9-a de Liga 2

CSM Slatina, o echipă apreciată pentru modul în care arată pe teren propriu, că primește greu gol, a încasat două din partea Gloriei Buzău. Formația lui Andrei Prepeliță a deschis scorul în minutul 32, prin Andreas Mihaiu, care a marcat în urma unei execuții superbe, iar 2-0 s-a făcut după pauză, în minutul 46, când a punctat vârful Adi Chică-Roșă.

Gazdele partidei de sâmbătă au pus presiune apoi și au revenit repede pe tabelă, în minutul 55, când Ionuț Mitran a înscris. Cinci minute mai târziu CSM Slatina putea egala, dar veteranul Cătălin Doman a tras slab de la 11 metri și Greab a parat execuția.

  • CSM Slatina: Dincă – I. Mitran (Cr. Dinu 78′), Mondragon, Sălcianu, Pisăru – Donca (Țegle 78′), D. Toma, Doman (cpt.), R. Popa (D. Dragu 46′) – Mih. Ion (Cl. Dragu 46′), Ciocâlteu (C-tin. Radu 84′)
    Rezerve neutilizate: Silveanu – Raph. Stănescu, Gherghe, Răsdan

Daniel Oprescu, supărat după CSM Slatina – Gloria Buzău: ”Meritam să nu pierdem”

La finalul duelului, antrenorul Slatinei, Daniel Oprescu, chiar s-a legat de momentul psihologic al penaltiului ratat, care a dărâmat psihic toată echipa, nu numai pe Doman.

Din punctul de vedere al lui Oprescu, echipa sa nu merita să piardă, să obțină cel puțin o remiză. În privința criticilor adresate jucătorilor, Oprescu a taxat modul în care au fost încasate golurile.

Cred că nu meritam să pierdem. Nu ştiu dacă meritam să câştigăm, dar sub nicio formă nu meritam să pierdem. Doar că două neatenţii şi un penalty ratat au făcut diferenţa în acest meci. Cred că dacă am fi reuşit să marcăm din 11 metri, aveam destul timp să forţăm.

Aşa, am ratat penalty, a intervenit o presiune şi mai mare decât era înainte şi nu am avut nici lucididatea necesară. Când se întâmplă lucruri de genul acesta este clar că ne lipseşte ceva, ne lipseşte o încredere mai mare, şi calitate până la urmă, pentru că vedeţi au fost două neatenţii şi au reşuşit să marcheze.

Primul gol… nu ştiu dacă a avut şi portarul vreo vină, dar a fost primul lor şut periculos. Acum, cred că este vorba şi de o doză de noroc, pentru că la un moment dat şi asta poate face diferenţa”, a precizat Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina se pregătește de duelul cu Campionii FC Argeș

Clubul din Slatina are 10 puncte și se situează pe locul 13 în Liga 2 după nouă etape, la egalitate cu FK Miercurea Ciuc. În următoarea rundă de Liga 2, a 10-a, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren străin, contra Campionii FC Argeș, ocupanta locului 12, cu 11 puncte.

Până la duelul din runda trecută, cu Concordia Chiajna, CSM Slatina avea trei rezultate pozitive la rând, 1-0 cu CSM Alexandria, 0-0 cu CSC Șelimbăr și 1-1 cu Steaua. Oltenii au acum două eșecuri la rând în Liga 2, 0-1 cu Concordia Chiajna și 1-2 cu Gloria Buzău.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-in-extremis-la-dej-19288003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-avut-2-0-dar-a-fost-egalata-de-alexandria-pe-final-19287995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-9-liga-2-19287899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-9-liga-2-19287899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-duel-cu-cs-tunari-in-etapa-9-de-liga-2-19287991

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă