Gloria Buzău, planul de pregătire pentru 2023. Reunire la jumătatea lunii ianuarie și cantonament de două săptămâni

Andrei PASCU 12 Dec. 2022, 15:35 Liga 2
Gloria Buzău, planul de pregătire pentru 2023. Reunire la jumătatea lunii ianuarie și cantonament de două săptămâni

Gloria Buzău va lupta pentru calificarea în play-off în ultimele meciuri din sezonul regular, confruntări care vor avea loc anul care vine, iar ulterior, dacă situația îi va permite, pentru promovare. Acesta e obiectivul declarat al formației buzoiene, motiv pentru care a fost conturată perioada de pregătire.

Gloria Buzău se reunește la 16 ianuarie

În mare parte, Adrian Mihalcea a decis cum va proceda înaintea reluării Ligii 2, în primă fază urmând să aibă loc o perioadă de pregătire pe plan local, după care se va merge în cantonament. Gloria Buzău se va reuni la 16 ianuarie, iar la finalul lunii va merge într-un stagiu de pregătire centralizat.

În jur de două săptămâni va dura cantonamentul, unde Adrian Mihalcea va testa nivelul fotbaliștilor și va încerca să îmbunătățească jocul echipei în câteva confruntări amicale.

Gloria Buzău merge în cantonament după reunire

Oricum, Gloria Buzău are de reglat până peste aproximativ o lună și situația accidentaților, pentru că sunt câțiva fotbaliști care au acuzat probleme medicale în ultima parte din 2022.

Informațiile au fost oferite de președintele executiv al Gloriei Buzău, Auraș Brașoveanu.

Reunirea va avea loc la 16 ianuarie, vom avea o vizită medicală care să ne dea un răspuns exact în ce stare fizică și de sănătate sunt jucătorii, pentru că pe final de primă parte am avut ceva probleme cu privire la accidentați. Apoi, vom efectua o primă parte a pregătirii pe plan local.

Începând cu 30 ianuarie și până la 10-11 februarie, vrem să mergem într-un stagiu centralizat și trebuie să vedem cele mai bune oferte (n.r. – referitor la localitatea unde va avea loc cantonamentul). Apoi, vom lua trei-patru jocuri amicale și va urma prima etapă”, a spus Auraș Brașoveanu pentru Metropola TV.

Valentin Alexandru, printre jucătorii cu care Gloria Buzău trebuie să rezolve problemele

Valentin Alexandru se numără printre jucătorii care nu au putut ajuta Gloria Buzău în ultimele meciuri, din cauza unei accidentări serioase. El s-a accidentat în prima repriză a partidei cu SC Oțelul, de la începutul lunii noiembrie, duel care a avut loc în etapa a 12-a a Ligii 2.

S-a lovit la nas, motiv pentru care nu a putut evolua în ultimele patru meciuri din campionat. A urmat un tratament medical, dar este de așteptat să revină în 2023, să facă parte din lotul valid al lui Adrian Mihalcea încă de la startul reluării pregătirilor.

Foto principal: Gloria Buzău și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-ar-putea-aduce-jucatori-din-superliga-19256358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-si-a-setat-obiectivul-personal-la-final-de-an-atacantul-stelei-vrea-sa-fie-cel-mai-bun-marcator-din-liga-2-sper-sa-fiu-golgheter-sa-inscriu-goluri-sa-ajut-echipa-19256352

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-nu-pierde-timpul-si-se-reuneste-in-primele-zile-din-2023-daniel-oprescu-a-stabilit-cantonamentul-si-multe-meciuri-amicale-19256347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-o-noua-amanare-a-planului-de-reorganizare-verdictul-final-a-primit-un-nou-termen-dar-vlad-iacob-are-speranta-n-avem-motiv-sa-credem-ca-judecatorul-are-ceva-cu-noi-19256326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-poli-iasi-invincibila-in-copou-restantiera-in-deplasare-a-incheiat-anul-2022-pe-locul-2-dupa-o-prima-parte-de-campionat-in-care-nu-a-convins-ca-joc-19256316

 

 

 

 

Andrei PASCU 12 Dec. 2022, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă