Gloria Buzău n-a pus mare preț pe partida cu Steaua. Adrian Mihalcea: ”N-am reușit să ne mobilizăm”. Antrenorul, concentrat pe barajul cu UTA

Răzvan STÎNGĂ 22 May. 2023, 14:40 Liga 2

Gloria Buzău nu a reușit să se mobilizeze pentru partida cu Steaua, după cum a spus Adrian Mihalcea la interviurile de la final, fiind siguri jucătorii săi că se vor afla în baraj datorită/ din cauza problemelor pe care Unirea Dej le-ar fi avut cu licența pentru prima ligă. Buzoienii au cedat la scor în Ghencea, 2-4.

Gloria Buzău, cu gândul la dubla de baraj cu UTA în partida cu Steaua

Adrian Mihalcea, care nu a putut sta pe bancă la jocul cu Steaua din cauza scandalului provocat în duelul trecut, cu SC Oțelul, nu a părut prea afectat de eșecul cu Steaua. A părut însă concentrat sută la sută pe ceea ce urmează pentru Gloria Buzău, barajul cu UTA pentru menținerea-promovarea în SuperLiga României.

Steaua nu a dat șanse Gloriei Buzău, iar la pauză avea deja 3-1. A punctat formația lui Daniel Oprița prin Stephan Drăghici, minutul 7, Bogdan Chipirliu, minutul 33, de la penalty, și Ștefan Pacionel, minutul 45, iar pentru Gloria Buzău a punctat Dudu, în minutul 24.

În repriza a doua, Steaua a marcat tot prima, prin Tsvetelin Chunchukov, în minutul 48, iar echipa lui Adrian Mihalcea a închis tabela în minutul 64.

  • Gloria Buzău, cu Steaua: D. Rusu – Greu (M. Ivan 79′), Vîrtej, Wiktorski (cpt.), Sălceanu – Trebotic – Dr. Lazăr (Șuteu 46′), Dudu, Ist. Fulop (Godwin 62′), Blejdea (Uțiu 46′) – Boiciuc (Val. Alexandru 46′)
    Rezerve neutilizate: Horeboiu – Marku, Oteliță, Brîncoveanu

Adrian Mihalcea a recunoscut că Gloria Buzău s-a gândit la dubla cu UTA: ”N-am reușit să ne mobilizăm prea bine”

Adrian Mihalcea nu poate sta nici la turul cu UTA, de pe teren propriu, pe banca tehnică. Abia la returul de la Arad poate gestiona situația de la marginea terenului. Antrenorul speră să îi motiveze pe jucători la capacitate maximă, pentru ca Gloria Buzău să producă surpriza și să reușească promovarea în fața formației lui Mircea Rednic.

Știind dinainte de joc că avem acel loc de baraj asigurat, prin neluarea licenței celor de la Dej, n-am reușit să ne mobilizăm foarte bine. Dar, pentru meciurile de baraj, vom avea o cu totul altă atitudine. Nu avem cum să ne prezentăm așa. Rămân aceste zile de pregătire și vom încerca să facem cea mai bună echipă și să ne calificăm.

Șansele echipelor din Liga 2 sunt mai mici decât ale echipelor de anul trecut. A fost un play-off echilibrat, s-au pierdut multe puncte, nu au fost echipele de anul trecut, cu istorie. Ne vom bate, am ajuns în această fază și nu vom da înapoi. Minune e un cuvânt pretențios dacă ne-am califica, dar ar fi o surpriză mare.

(N.r. – Despre simularea cu SC Oțelul, care i-a adus o suspendare ce nu îi va permite să stea pe bancă în turul cu UTA) Acel gest nu are ce să caute pe un teren de fotbal și am plătit pentru asta, și sportiv, și financiar.

Nu vreau să fiu un exemplu pentru alți antrenori, pe copii i-aș ruga să nu facă acel gest făcut de mine. Dar de aici până la a mă numi trișorul fotbalului mi se pare exagerat, parcă am făcut asta la fiecare meci. Îmi pare rău că nu sunt lângă echipă, nu trebuia să ajung în acea postură”, a spus Adrian Mihalcea, conform Digi Sport.

Gloria Buzău, tur pe teren propriu în barajul cu UTA

Gloria Buzău a terminat pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2, cu 42 de puncte. A înregistrat, în cele 10 etape din grupa pentru promovare, două victorii, cinci remize și trei eșecuri, cu un golaveraj de nouă goluri marcate și 11 primite.

A finalizat întrecerea cu două puncte peste locul 6 din play-off, Unirea Dej, și la patru puncte de locul 4, Dinamo, care va merge la rândul ei în baraj, cu Campionii FC Argeș.

Foto: Steaua București și Andrei Pițigoi (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/revolta-iesenilor-vrem-stadion-suporterii-politehnicii-au-umplut-pana-la-refuz-tribunele-arenei-din-copou-la-ultimele-jocuri-ale-sezonului-iar-la-final-l-au-taxat-cu-huiduieli-pe-19272293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezamagire-la-dinamo-dupa-ce-s-a-ratat-promovarea-directa-19272282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-nou-ghinion-pentru-echipele-din-liga-2-dinamo-si-gloria-buzau-sunt-gazde-in-mansa-tur-a-barajului-pentru-mentinerea-promovarea-in-superliga-returul-acasa-la-campionii-fc-arges-si-uta-19272266

https://liga2.prosport.ro/liga-3/au-fost-stabilite-gazdele-barajelor-de-promovare-in-liga-2-faza-semifinala-a-barajului-incepe-miercuri-19272272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-incheiat-sezonul-cu-o-victorie-la-scor-impotriva-gloriei-buzau-bine-ca-pana-la-urma-am-iesit-cu-capul-sus-daniel-oprita-despre-ceea-ce-va-urma-la-echipa-19272154

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 May. 2023, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă