Giovanni Becali susține că Rapid a greșit când l-a demis pe Daniel Pancu: ”Trebuia lăsat. Era la un punct de locul 2. Când și-au dat seama, i-au oferit acest prost de președinte”

Andreea VISU 24 Jul. 2020, 16:55 Liga 2
Giovanni Becali susține că Rapid a greșit când l-a demis pe Daniel Pancu: ”Trebuia lăsat. Era la un punct de locul 2. Când și-au dat seama, i-au oferit acest prost de președinte”

Ioan Becali (68 de ani), cunoscut și sub numele de Giovanni Becali, impresar retras oficial din activitate, a fost, vineri, 24 iulie, invitatul emisiunii ProSport LIVE și a vorbit, printre altele, despre situația lui Daniel Pancu la Rapid.

După ce a fost demis din funcția de antrenor principal al Rapidului, lui Daniel Pancu i s-a propus să preia poziția de președinte al clubului, însă nu a dorit în primă fază să accepte această variantă.

Giovanni Becali l-a convins pe Daniel Pancu să rămână la Rapid

Giovanni Becali a dezvăluit că suporterii rapidiști au apelat la el pentru a-l convinge pe Daniel Pancu să accepte funcția de președinte, pentru a repara, spune el, greșeala făcută de către conducere prin demiterea fostului jucător emblematic din Giulești.

„Părerea mea este că Daniel Pancu trebuia lăsat. Era la un punct de locul 3 sau de 2 chiar, se juca, nu știam că o să vină pandemia și că se vor juca doar cinci meciuri și cu Pancu s-a greșit.

Când și-au dat seama că s-a greșit i-au oferit acest prost de președinte pe care cu greu l-a acceptat. L-am convins eu. M-au chemat suporterii. Conducătorii au zis: «Bă, l-am dat afară de aici, dar hai să îl ținem că ne punem publicul în cap». Unii au spus că suporterii l-au dat afară. Nu e adevărat. Pancu e iubit atât de mult de suporteri în continuare”, a spus Giovanni Becali, la ProSport LIVE.

Firma de impresariat a fraților Becali îl reprezintă pe Daniel Pancu

Renunță Daniel Pancu la cariera de antrenor?

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Daniel Pancu pe banca tehnică, Giovanni Becali s-a arătat reticent și le-a transmis rapidiștilor să se pregătească mai bine pentru sezonul viitor. O promovare cu Dan Alexa pe bancă ar însemna o minune pentru Rapid, susține impresarul.

„Acum e președinte și așteaptă ca Alexa să facă o minune. Nu știu dacă Pancu va deveni iar antrenor. E problema lor. Depinde. Ei trebuie să își rebranduiască lotul, să își facă un program pentru anul viitor, pentru că următorul an va fi decisiv”, a mai spus Giovenni Becali.

În ultimele două meciuri din play-off, Rapid are nevoie de victorii cu UTA (duminică, la Arad, ora 18:15) și Turris Oltul (încă neprogramat, în Regie) pentru a spera la locul 3, care duce la barajul de promovare în Liga 1.

Emisiunea ProSport LIVE cu Ioan Becali invitat:

https://www.facebook.com/prosport.ro/videos/627075328186438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-manea-atac-indirect-la-adresa-lui-daniel-pancu-antrenorul-trecut-presedinte-la-rapid-au-fost-prea-multe-esecuri-pana-cand-s-a-schimbat-ceva-alexa-a-luat-vina-asupra-lui-in-trecut-19140508

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laszlo-balint-il-considera-pe-dan-alexa-cel-mai-experimentat-antrenor-din-play-off-ul-ligii-2-nu-stiu-daca-are-o-rivalitate-aparte-cu-uta-insa-sunt-convins-ca-urmareste-interesul-rapidului-19140713

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-victor-angelescu-negru-de-suparare-dupa-infrangerea-rapidului-sanse-nu-mai-sunt-la-promovarea-directa-ce-spune-despre-reactia-suporterilor-greselile-comise-si-ultima-s-19140403

Andreea VISU 24 Jul. 2020, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă