Ghinionistul Claudiu Tudor

02 Apr. 2009, 14:55 Liga 2
Ghinionistul Claudiu Tudor

Mijlocașul echipei FC Ploiești, Claudiu Tudor (foto) a încheiat sezonul, după antrenamentul de marți al echipei pregătite de Marius Șumudică.  Jucătorul s-a autoaccidentat, în timp ce efectua unul dintre exercițiile fizice, incidentul fiind povestit chiar de Claudiu care spune că:

 

"La săriturile peste gărdulețe, mi-am lovit tendonul ce pleacă din călcâi, cu celălalt picior. Lovitura a fost atât de puternică, încât, inițial m-am uitat în spate să văd dacă nu cumva am fost călcat de un coleg! Nu-mi explic cum s-a întâmplat, cert este că de abia mai pot să calc".

 

Doctorul echipei FC Ploiești, Mircea Miu i-a făcut imediat un control lui Claudiu, acesta având tendonul rupt, campionatul fiind încheiat pentru jucător, care se va opera la o clinică de specialitate!

 

Tudor nu este la prima accidentare în acest sezon, în care a cam fost urmărit de ghinion, în tur, la meciul de la Suceava, din etapa a opta, când se afla într-un vârf de formă, fotbalistul suferind o fisură de stres, care l-a ținut pe tușă aproape două luni!

 

Șanse de debut pentru francezi

 

Dintre cei doi jucători francezi aflați în curtea echipei FC Ploiești – Lionel Bah și Steeve Reinette – cel puțin unul dintre ei are șansa de a prinde lotul echipei pentru meciul cu Sportul Studențesc. Consilierul sportiv Marius Șumudică a declarat: "Deși, la început, am crezut că Steeve stă mai bine cu pregătirea, în acest moment, Lionel are șanse mai mari să prindă lotul. Nu este exclus să debuteze etapa viitoare, mai ales că avem probleme în zona mijlocașilor centrali".
 

 

Articol scris de Marian DIMA
 

02 Apr. 2009, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă