Gafa lui Ionuț Pop, analizată de Dănuț Coman. Președintele Hermannstadtului a catalogat eroarea ca pe una făcută ”din prea multă siguranță” și a avut un mesaj pentru portar. Ce i-a transmis chiar înaintea meciului cu Poli Iași

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2021, 13:44 Liga 2
Gafa lui Ionuț Pop, analizată de Dănuț Coman. Președintele Hermannstadtului a catalogat eroarea ca pe una făcută ”din prea multă siguranță” și a avut un mesaj pentru portar. Ce i-a transmis chiar înaintea meciului cu Poli Iași

Ionuț Pop (24 de ani) a gafat în partida FC Hermannstadt – Poli Iași, din etapa a 3-a a Ligii a 2-a. Meciul era cât pe ce să se termine cu un rezultat de egalitate, dar în cele din urmă sibienii s-au impus la limită, cu 2-1, grație unui gol marcat de Loren Niță în minutul 88.

Dănuț Coman îi ia partea lui Ionuț Pop: ”E un portar care se pregătește la fiecare antrenament ca și cum ar fi meciul vieții lui” 

Dănuț Coman, președintele formației FC Hermannstadt, a analizat, ca fost portar, greșeala lui Ionuț Pop, imediat după finalul confruntării de la Mediaș. Nu i-a atribuit vreo vină, considerând că eroarea a fost făcută ca urmare a faptului că a ”șomat” până atunci, până în minutul 72, când Cristian Pușcaș a profitat de faptul că adversarul a scăpat mingea din brațe și a făcut 1-1.

Coman a declarat că s-a întâlnit și el cu astfel de meciuri în carieră, în care echipa adversă să îl pună la încercare în puține rânduri și se menținea concentrat cu alergări în propriul careu. Președintele sibienilor chiar a recunoscut că a vorbit cu Ionuț Pop înainte de meci și i-a transmis să fie extrem de atent, pentru că Poli Iași o să se apere tot timpul.

”E o greșeală de portar, e o greșeală din prea multă siguranță. El nu a avut efectiv ce să apere. Chiar am vorbit cu el la începutul meciului. I-am zis că o să fie un meci în care nu are de apărat și că trebuie să se miște tot timpul. I-am explicat că eu în timpul unui joc alergam între cinci și șase kilometri. Eram tot timpul în mișcare, pentru că erau meciuri în care aveam doar o fază prin minutul 80 și trebuia să fiu pregătit.

E un portar care se pregătește la fiecare antrenament ca și cum ar fi meciul vieții lui. Eu am încredere în el, în toți portarii am, sunt valoroși. Avem portari care pot apăra oricând”, a declarat Dănuț Coman la DigiSport.

Dănuț Coman, despre succesul cu Poli Iași: ”Mă bucur pentru rezultat, mă bucur pentru joc” 

În ceea ce privește în sine partida cu Politehnica Iași, chiar dacă jocul sibienilor nu a arătat grozav, Dănuț Coman a declarat că este mulțumit de rezultat, dar și de câțiva fotbaliști care au tras echipa după ei. El are încredere că antrenorul Marius Măldărășanu va reuși, în etapele următoare, să creasă nivelul impresiei artistice, iar rezultatele bune să continue la FC Hermannstadt.

”Mă bucur pentru rezultat, mă bucur pentru joc. Chiar dacă nu am avut ocazii foarte multe, am întâlnit o echipă care efectiv a venit să se apere. Se apăra cu 10 jucători, îl lăsa pe Camara în față. Mă bucură atitudinea jucătorilor și atitudinea avută după golul primit. Asta înseamnă că avem o echipă cu jucători cu maturitate, jucători care vor să demonstreze că sunt capabili să promoveze.

Pot să zic că dacă mă uit pe joc, aș fi mulțumit de cinci-șase jucători astăzi, dar mă gândesc și la alt aspect. Mă gândesc că dacă pe lângă acești cinci-șase vor juca alți trei bine, cum va arăta echipa?

Am încercat să facem un lot bun, să schimbăm jucătorii. Măldărășanu este adeptul rotației, dar pentru mine importante sunt punctele. E important ca această echipă să promoveze”, a mai punctat Dănuț Coman.

FC Hermannstadt, duel cu Metaloglobus în etapa a 4-a 

FC Hermannstadt a luat toate punctele puse în joc până acum în Liga 2, în cele trei etape în care a intrat pe teren. Are nouă puncte, iar anterior partidei cu Poli Iași le-a mai învins pe FC Buzău și Unirea Constanța, cu 2-1, respectiv 2-0.

În runda a 4-a, FC Hermannstadt va merge la București, unde va întâlni Metaloglobus, esta echipă pe care a antrenat-o Marius Măldărășanu.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-stoenac-declaratie-surprinzatoare-despre-obiectivul-echipei-poli-iasi-sa-nu-luam-bataie-in-primul-rand-pentru-ca-de-asta-suntem-la-fotbal-sa-nu-pierdem-19195808

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-simte-ca-albeste-la-fc-hermannstadt-antrenorul-vrea-victorii-mai-concludente-si-le-transmite-din-nou-jucatorilor-ce-obiectiv-au-vreau-sa-le-intre-foarte-bine-in-cap-19195774

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-s-a-intors-fara-punct-si-de-la-medias-costel-enache-suntem-amarati-si-frustrati-meritam-mai-mult-gestul-jucatorilor-sibieni-care-l-a-facut-pe-antrenor-sa-se-simta-jign-19195750

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-decis-de-gafele-portarilor-fc-hermannstadt-castiga-duelul-retrogradatelor-cu-poli-iasi-19195743

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-poli-iasi-da-start-etapei-a-3-a-a-ligii-2-meciul-de-la-medias-dintre-fostele-prim-divizionare-incepe-la-ora-1830-19195685

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2021, 13:44 Liga 2
Pe aceeași temă