Gache: „Va urma o serie decisivă pentru noi”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 15:17 Liga 2
Gache:**

Una dintre cele mai interesante partide din etapa a 23-a, Seria I a Ligii a II-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Năvodari, între Săgeata, aflată după două etape de pauză, și Sportul Studențesc, formație care în retur nu a câștigat niciun punct.

Într-o conferință de presă desfășurată astăzi la Stadionul „Flacăra”, antrenorul Constantin Gache a declarat: „În mod normal, ar trebui să câștigăm sâmbătă, dar venim după o pauză de două săptămâni în care am fost toți supărați amintindu-ne de eșecul cu Brăila. Avem și probleme de lot: fundașul Filip este suspendat, portarul Puia s-a accidentat la antrenament, iar mijlocașul Cristian Coconașu a preferat să plece acasă, nefiind de acord cu întârzierile financiare. Ca peste tot, și la noi sunt întârzieri, dar, cel mai rău, este că nu a avut încredere că se vor rezolva.

Va urma o serie decisivă pentru noi, cu meciuri la Otopeni, acasa cu Delta și la Botoșani. Dacă nu reușim să câștigăm tot prefer să le înving pe Otopeni și Delta după care putem pierde la Botoșani”.

La rândul său, fundașul Gheorghe Goșa a menționat: „Ne dorim să câștigăm și dacă înscriem repede vom avea un meci ușor. Va urma o serie nebună cu trei meciuri grele, dar le luăm pe rând și trebuie să iasă bine. Este greu și pentru noi, nu am avut asemenea pauze de două etape și apoi să jucăm trei meciuri în șapte zile”.

Articol scris de Cătălin Donose

Foto: Alexandru Raita

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă