Gabriel Dodoi și-a regăsit pofta de gol, la Pandurii, după ce n-a convins la CFR, Sepsi sau Rapid: ”Aici mă simt cel mai bine”

Mircea OGLINDOIU 22 Nov. 2020, 12:23 Liga 2
Gabriel Dodoi și-a regăsit pofta de gol, la Pandurii, după ce n-a convins la CFR, Sepsi sau Rapid: ”Aici mă simt cel mai bine”

Pandurii a bifat, sâmbătă, prima victorie pe teren propriu, după o secetă de 18 luni, în jocurile disputate la Târgu Jiu. În etapa a 13-a din Liga 2, gorjenii au dispus cu 2-1 de CSM Slatina, iar golul de 2-0 a fost marcat, în minutul 78, de Gabriel Dodoi, pe contraatac.

A fost, totodată, prima victorie pentru Pandurii pe noul stadion Municipal din Târgu Jiu, inaugurat toamna trecută.

Pandurii l-a relansat de fiecare dată pe Dodoi, după ce a trecut pe la CFR Cluj, Sepsi, Rapid și CSM Reșița

Pentru Gabriel Dodoi (22 de ani), revenirea la Pandurii, echipă care l-a format, a fost de fiecare dată de bun augur. După meciuri reușite în tricoul gorjenilor, a prins transferuri la echipe importante, însă a dezamăgit de fiecare dată.

Liga2.ro vă prezintă traseul atacantului născut la Târgu Jiu, pe 27.09.1998. În ianuarie 2018, la doar 19 ani, Dodoi era transferat de CFR Cluj, după ce marcase 7 goluri în turul sezonului 2017-2018, din Liga 2, pentru Pandurii. N-a apucat să joace însă decât la echipa-satelit a clujenilor, din Liga 3, după care a fost împrumutat, pentru 6 luni, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a jucat doar 18 minute în Liga 1, în meciul pierdut de noua sa echipă, cu 2-0, la FCSB.

A revenit la Pandurii, liber de contract, în februarie 2019, pentru care a marcat 5 goluri în 10 partide, iar la finele sezonului respectiv a fost transferat de Rapid.

Nu s-a impus nici în Giulești, unde a jucat doar 6 meciuri, dintre care doar unul ca titular, fără să marcheze, în turul sezonului 2019-2020, după care a fost împrumutat la CSM Reșița. În Banat n-a apucat să joace decât un meci, câștigat cu 4-1 chiar împotriva fostei sale echipe, Pandurii, la data de 22.02.2020.

Ulterior, campionatul a fost înghețat din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19, iar, în vară, Dodoi a rămas din nou liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Rapid.

Gabriel Dodoi: ”La Târgu Jiu mă simt cel mai bine, de ce să neg asta”

Neavând o altă ofertă avantajoasă, a revenit în cele din urmă, din nou, la Pandurii, pentru care a bifat primul joc din actuala stagiune la 05.10.2020, în meciul pierdut la Cluj, 2-0 cu ”U” Cluj. A spart gheața, pe 17.10.2020, în Valea Domanului, unde Pandurii a dispus cu 2-1 de CSM Reșița, când s-a obținut primul succes în acest sezon, iar Dodoi a marcat, la fel ca în victoria de pe teren propriu cu CSM Slatina, golul de 2-0.

A mai înscris, câte un gol, în înfrângerile cu Dunărea Călărași (1-2) și Viitorul Pandurii (3-4), iar în prezent e golgheterul echipei Pandurii, la egalitate de goluri cu belgianul Martin Remacle.

”E clar că, aici, la Târgu Jiu, mă simt cel mai bine, de ce să neg asta. Am marcat patru goluri, sper să mai marchez până la final şi să-mi fac treaba cât mai bine. Echipa crește de la meci la meci şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. Cu Slatina a fost un joc greu, fiindcă am întâlnit o echipă bună, care joacă fotbal, dar și noi am practicat un joc bun şi cred am meritat victoria. Mergem miercuri la Recea să obținem punct sau puncte”, a spus atacantul Gabriel Dodoi, la finalul partidei cu CSM Slatina.

Acesta a jucat în 8 din cele 12 partide disputate pe teren în actuala stagiune din Liga 2 de către Pandurii.

După 13 etape, gorjenii ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 2, la egalitate de puncte, 7, cu Aerostar Bacău, care are un golaveraj superior.

Miercuri, Pandurii va juca, în deplasare, de la ora 14:00, cu Fotbal Comuna Recea.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-la-prima-victorie-pe-noul-stadion-municipal-din-targu-jiu-echipa-fanion-a-gorjului-nu-mai-castigase-in-calitate-de-gazda-de-18-luni-a-venit-in-sfarsit-momentul-sa-ne-bucuram-si-19158904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sapte-meciuri-incep-la-ora-1100-cele-trei-echipe-clasate-pe-podium-joaca-in-deschiderea-rundei-19158679

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ianovschi-suparat-dupa-ce-csm-slatina-a-fost-invinsa-de-ultima-clasata-pandurii-avem-oscilatii-din-punct-de-vedere-defensiv-cum-a-comentat-antrenorul-neprezentarea-la-restan-19159003

Mircea OGLINDOIU 22 Nov. 2020, 12:23 Liga 2
Pe aceeași temă