Fustar și compania, vești bune la început de săptămână. Restanțele salariale la FC Brașov s-au mai micșorat, însă datoriile din vara trecută tot au rămas

Adi MARICA 03 Apr. 2023, 23:24 Liga 2
Fustar și compania, vești bune la început de săptămână. Restanțele salariale la FC Brașov s-au mai micșorat, însă datoriile din vara trecută tot au rămas

Victoria cu Progresul Spartac, scor 4-1, a urcat FC Brașov pe primul loc în Grupa B a play-out-ului Ligii 2 după două etape. Scăpați de grijile retrogradării, jucătorii lui Dan Alexa au primit două zile libere după meciul desfășurat la Buftea, dar și o veste bună.

Jucătorii de la FC Brașov au primit o parte din restanțe

După ce săptămâna trecută a fost una plină de frământări în vestiar din cauza restanțelor salariale, fotbaliștii au primit vești bune la începutul acestei noi săptămâni. Jucătorii și stafful au primit salariul pe luna februarie, reducându-se, astfel, datoriile pe care șefii clubului le au către ei.

Problema restanțelor pentru lunile iulie și august 2022 a rămas, în continuare, nerezolvată. ”Au fost discuții, acum așteptăm să ne intre salariul. Cei care conduc clubul au fost lângă jucători, nu sunt probleme foarte mari, dar care trebuie rezolvate pentru a nu da naștere la tensiuni. Am avut o ședință la stadion în care s-a vorbit foarte clar și corect și sunt promisiuni că situația se va regla. Și acum restanțele nu sunt mari, dar trebuie clarificate niște probleme mai vechi. Probleme sunt peste tot în fotbalul românesc. Cel mai important pentru un antrenor și un conducător este ca jucătorii să nu-și piardă încrederea în nou. Acesta e un lucru vital. Important este să știm problemele cu care ne confruntăm”, spunea Dan Alexa înainta meciului cu Progresul Spartac.

FC Brașov mai joacă patru meciuri în play-out-ul Ligii 2

FC Brașov a urcat pe primul loc în Grupa B a play-out-ului Ligii 2 după victoria din meciul cu Progresul Spartac. Are acum 34 de puncte, cu două peste Concordia Chiajna, ocupanta locului 2, dar trupa ilfoveană are și un meci mai puțin disputat.

FC Brașov și-a mărit diferența de puncte la 17 față de Progresul Spartac (locul 5, 17 puncte), care are un meci mai puțin jucat, însă, chiar și așa, nu mai poate pica mai jos de locul 4 și și-a asigurat matematic menținerea în Liga 2 și pentru sezonul următor.

Trupa lui Alexa mai are de jucat patru partide în acest play-out. În runda a 3-a va sta, astfel că următorul meci îl va avea în etapa a 4-a, pe teren propriu, în data de 14 aprilie, cu ”lanterna roșie” Unirea Constanța (12 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-revansa-cu-varf-si-indesat-cu-progresul-spartac-19265049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-cinci-jocuri-au-startul-la-ora-1100-partidele-extrem-de-importante-in-privinta-evitarii-retrogradarii-au-loc-la-bucuresti-dumbravita-si-buftea-19264971

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-probleme-cu-banii-la-fc-brasov-dan-alexa-declaratii-despre-sedinta-din-vestiar-la-care-au-participat-si-sefii-clubului-19264744

Adi MARICA 03 Apr. 2023, 23:24 Liga 2
Pe aceeași temă