Furia fanilor timișoreni, resimțită din plin de poliști în acest final de sezon în care sunt la un pas de retrogradarea în Liga 3. Un grup de suporteri i-a fugărit pe câțiva jucători

Autor: Anda DELIU Publicat: 18 May. 2022, 22:54 Liga 2
Furia fanilor timișoreni, resimțită din plin de poliști în acest final de sezon în care sunt la un pas de retrogradarea în Liga 3. Un grup de suporteri i-a fugărit pe câțiva jucători

După ultimul meci, pierdut de Poli Timișoara în manșa tur a barajului de menținere în Liga 2, 1-2 acasă cu FC Brașov, fanii au vrut să intre peste jucători în vestiar și au adresat injurii și cuvinte dure echipei.

Ei bine, asta nu a fost tot. Liga2.ro a aflat că la ore bune după meciul desfășurat sâmbăta trecută, un grup de fani timișoreni a revenit la stadionul Știința și a fugărit, la propriu, câțiva jucători care locuiesc în căminul de lângă arenă.

Fanii timișoreni, orbiți de furie când i-au văzut pe fotbaliștii Politehnicii

După meci, la ore bune, fotbaliștii cazați în același cămin cu vestiarele stadionului Știința au ieșit în fața clădirii cu câteva beri, fără să bănuiască ce urmează. Fanii, deja supărați, au explodat la propriu și i-au fugărit pe jucători.

Informațiile sunt că s-a ajuns și pe holul căminului, unde suporterii au țipat și ar fi ”avariat” ușor ușa camerei lui Cosmin Bîrnoi (foto text).

Președintele Viorel Șerban a confirmat episodul, la fel ca și rectorul UPT, Florin Drăgan. ”Am auzit că ei stăteau seara la o bere, iar suporterii s-au enervat că i-au văzut că după înfrângere stau la bere. Nu știu despre situația cu ușa”, a declarat, pentru Liga2.ro, Drăgan.

Meciul de fotbal dintre echipele Politehnica Timisoara si FC Brasov, contand pentru mansa tur a barajului de mentinere in Liga a 2-a de fotbal, disputat pe Arena Stiinta din Timisoara, sambata, 14 mai 2022- Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Unii fani s-ar putea alege cu interdicții!

Altfel, după incidentele de după meci, Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș analizează filmarea de la fața locului.

Pe lângă amenzi, se iau în calcul și intedicții pentru suporterii care au fost cel mai violenți, având în vedere că s-a înjurat, iar forțele de ordine au fost și împinse. De aceea, Jandarmeria face acum procedurile de identificare, în colaborare cu alte instituții.

Cât despre incidentul din seara zilei de sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a confirmat că nu s-a înregistrat nicio plângere.

La două zile de la incidente, Poli a rămas fără antrenorul principal Nicolae Croitoru, ”secundul” Lucian Dobre, dar și administratorul delegat Florin Iacob.

  • Manșa retur a barajului de menținere în Liga a 2-a se va disputa sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului din Brașov.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Autor: Anda DELIU Publicat: 18 May. 2022, 22:54 Liga 2
Pe aceeași temă