Frustrare la Unirea Dej, după egalul cu FC Hermannstadt. Mircea Manole, extrem de aspru: ”Am dominat cap-coadă, ei în afară de gol n-au avut nimic”. Ce i-a spus antrenorului înaintea meciului

Răzvan STÎNGĂ 19 Oct. 2021, 14:23 Liga 2

Mircea Manole, autorul golului Unirii Dej în partida cu FC Hermannstadt terminată la egalitate, scor 1-1, a fost destul de supărat pe faptul că echipa sa nu a reușit să își atribuie cele trei puncte în disputa de luni, din etapa a 10-a a Ligii a 2-a, mai ales că a avut loc la Dej.

Manole a fost extrem de clar la declarații, precizând că Unirea Dej a condus partida de la un capăt la celălalt și a catalogat-o drept una în care nou-promovata a pierdut două puncte. A taxat FC Hermannstadt, anume că a reușit să marcheze la singura ocazie pe care a avut-o, din punctul său de vedere.

Mircea Manole: ”Nu cred că am câștigat un punct azi, eu aș zice că am piedut două puncte” 

Mircea Manole a făcut o analiză și a perioadei bune prin care trece, ajungând, în urma reușitei din partida cu FC Hermannstadt, la trei goluri în acest sezon de Liga 2, în cele 10 meciuri în care a fost utilizat de antrenorul Dragoș Militaru.

Ca o comparație, sezonul trecut, în totalul celor 10 meciuri jucate pentru Aerostar Bacău în Liga 2, a marcat o singură dată.

Nu cred că am câștigat un punct azi, eu aș zice că am pierdut două puncte. I-am dominat cap-coadă, ocaziile au fost de partea noastră. În afară de acea fază (n.r. – golul), nu au avut nimic. Nu trebuie să fim supărați, pentru că am jucat bine. De la meci la meci progresăm, muncim și trebuie să o băgăm în poartă. Trebuie să câștigăm, să legăm victorii.

(N.r – Despre golul său) Am prezis chestia asta de dimineață. I-am zis antrenorului că o să dau două goluri. Am marcat un gol, dar totuși am prezis. Sper să marchez din ce în ce mai multe goluri. Mă bucur că jucăm bine”, a declarat Mircea Manole, la finalul jocului cu FC Hermannstadt.

Mircea Manole, despre meciul cu ”U” Cluj: ”Chiar e un derby”

Etapa următoare, Unirea Dej va juca pe teren advers, cu Universitatea Cluj. Confruntarea va fi una extrem de interesantă, în condițiile în care în iulie cele două au jucat două partide de verificare. Ambele au fost câștigate de Unirea Dej, cu 4-1 și 2-0.

Impresiile lui Mircea Manole despre partida cu ”U” Cluj:

Eu zic că este un derby, chiar e un derby. Sper să vină cât mai multă lume, sper să fim noi victorioși și hai Unirea!”.

Unirea Dej, în partida cu FC Hermannstadt: Răilean – D. Pop, Burdeț, Kereki, Chira – Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Al. Blaj 90+4′) – Cocian (Frăsineanu 46′), Al. Pop (P. Popescu 90+2′), Mir. Manole (Fl. Blaj 79′).
Rezerve neutilizate: R. Papp – Cl. Chindriș, Andr. Peter, Al. Papp, Vl. Bogdan.
Antrenor: Dragoș Militaru.

Unirea Dej, la mijlocul clasamentului în Liga 2 

Unirea Dej ocupă locul 11 în Liga 2 după 10 etape, cu 12 puncte. Se află la egalitate de puncte cu alte două echipe, FK Csikszereda, pe care o devansează la golaveraj, și cu Politehnica Iași, care are +2 la adevăr, în timp ce dejenii sunt pe 0.

Universitatea Cluj, următoarea adversară a Unirii Dej, e pe locul 2 în Liga 2, cu 24 de puncte, la trei puncte de liderul Petrolul.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/punctul-obtinut-cu-fc-hermannstadt-important-pentru-unirea-dej-concluziile-lui-dragos-militaru-dupa-remiza-cu-sibienii-nemultumirile-pe-care-le-are-si-reactia-sa-despre-jocul-cu-19206034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/luna-de-miere-a-luat-sfarsit-la-dacia-unirea-doi-fotbalisti-au-fost-scosi-din-lot-iar-florentin-petre-e-aproape-de-demitere-pozitia-dura-si-categorica-a-conducerii-19206028

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-11-a-a-ligii-2-extrem-de-interesanta-numai-cu-meciuri-echilibrate-petrolul-steaua-deschide-runda-in-care-vor-avea-loc-trei-derby-uri-judetene-intre-echipele-din-sibiu-timis-si-cluj-pro-19205978

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rezultatele-bune-da-incredere-buzaului-care-pregateste-trei-mutari-doua-in-staff-si-un-atacant-marin-mitran-detalii-despre-varful-dorit-de-cristian-pustai-si-lupta-la-promovare-nu-aducem-19205988

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Oct. 2021, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă