FOTO și VIDEO | Promovare în Liga 1 a FC Hermannstadt, sărbătorită alături de suporteri, pe gazon, cu lăutarii. Mesajul de pe tricourile speciale purtate de jucătorii lui Măldărășanu

Ovidiu BOICA 15 May. 2022, 19:31 Liga 2

Imediat după ce ”centralul” Ionuț Coza a fluierat finalul meciului de la Mediaș cu Steaua, încheiat la scorul de 0-0, în etapa a 10-a a play-off-ului Ligii 2, ultima a sezonului, peste o mie de suporteri ai echipei FC Hermannstadt au invadat dreptunghiul verde al arenei de pe malul Târnavei Mari pentru a sărbători alături de jucătorii lui Marius Măldărășanu revenirea în Liga 1.

Promovarea echipei FC Hermannstadt, sărbătorită cu manele pe terenul de la Mediaș

La doar câteva secunde de la finalul jocului, în dreptul intrării pe tunelul care duce la vestiare au apărut lăutarii, revenirea pe prima scenă a sibienilor fiind sărbătorită pe ritmuri de manele.

Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au revenit pe gazon purtând tricouri albe inscripționate cu ”Campionii Sibiului 2022” și ”Noi suntem FC Hermannstadt”, iar antrenorul Marius Măldărășanu a fost aruncat în aer de jucători.

Sticlele de șampanie și artificiile purtate de unii dintre suporteri au colorat peisajul, unul la care au luat parte, de la tribuna oficială, printre alții, primarul Sibiului, Astrid Fodor, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, Adrian Bibu, fost sportiv de performanță, în prezent administratorul public al Sibiului, dar și reputatul antrenor Viorel Hizo.

FC Hermannstadt revine în Liga 1 după un an în Liga 2

FC Hermannstadt se întoarce în Liga 1 după un an petrecut în eșalonul secund. ”Alb-roșii” aveau nevoie de un punct cu Steaua, în ultima etapă, punct pe care l-au obținut după ce jocul s-a terminat 0-0. Echipa sibiană ar fi putut chiar să câștige, dat Petrișor Petrescu a ratat un penalty pe final.

Chiar dacă ar fi pierdut acest joc, sibienii ar fi obținut promovarea directă, pentru că, la Chiajna, ”U” Cluj a pierdut cu Concordia.

FC Hermannstadt și Petrolul promovează direct, iar ”U” Cluj și Concordia Chiajna vor juca barajul cu Dinamo, respectiv Chindia Târgoviște.

  • FC Hermannstadt a terminat play-off-ul Ligii 2 pe locul 2, cu 61 de puncte, la două puncte sub liderul Petrolul și la patru peste ”U” Cluj.

Câteva imagini de la sărbătoarea de pe teren a celor de la FC Hermannstadt, după meciul cu Steaua, în care au obținut promovarea în Liga 1:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-se-intoarce-in-liga-1-dupa-doar-un-an-sibienii-au-obtinut-contra-stelei-punctul-de-care-aveau-nevoie-pentru-a-promova-direct-petrescu-a-ratat-un-penalty-pe-final-19231543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-merge-la-barajul-de-promovare-pentru-liga-1-adrian-voicu-eroul-ilfovenilor-in-partida-cu-u-cluj-intr-un-succes-in-stil-italian-19231492

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-a-play-off-ului-in-liga-2-cele-trei-meciuri-incep-la-ora-1600-azi-vom-afla-campioana-acestui-sezon-a-doua-promovata-direct-in-liga-1-si-cele-doua-echipe-care-merg-la-barajele-de-prom-19231445

Ovidiu BOICA 15 May. 2022, 19:31 Liga 2
Pe aceeași temă